Postbus in Middelburg

Op zoek naar een postbus in Middelburg?
Onze Postbox is het slimme en voordelige alternatief, voor slechts € 5,95 per maand. Waarmee je jouw post op een ander adres kunt ontvangen. Zakelijk of privé, zodat je jouw privéadres niet aan iedereen door hoeft te geven. Of als je veel in het buitenland zit, waardoor je de post niet zelf kunt openen.

Een Postbox is een stuk goedkoper én makkelijker dan de traditionele oranje postbussen. Eén van de voordelen van een Postbox is dat je de post niet zelf hoeft op te halen. PriPost stuurt jouw post fysiek of digitaal naar je door. Dus ben je in Middelburg of ergens anders op de wereld; je hoeft nooit meer post te missen.

Tijd kost ook geld!

3x per week voor niets naar mijn postbus… prijzen die jaarlijks stijgen.. en steeds minder post. Nu, met PriPost, krijg ik de post direct netjes digitaal in het klantenportaal. Het is makkelijker, kost geen tijd meer en is ook nog eens goedkoper!

Postbus in Middelburg?

Het slimme alternatief voor een postbus in Middelburg

We zijn het slimme alternatief voor een postbus in Middelburg, natuurlijk op basis van duidelijke tarieven. Met maandelijkse abonnementskosten van slechts € 5,95 en een klein bedrag per scan die we voor je doen. Of om de post naar je door te sturen, zodat je die gewoon fysiek ontvangt.

De Postbox heeft een aantal praktische voordelen

 • Post laten scannen
  Voortaan digitaal jouw post bekijken? We kunnen alle post die je ontvangt meteen bij binnenkomst voor je scannen. Gewoon dezelfde dag beschikbaar, zodat je niets hoeft te missen. Online of via de app te bekijken, ook als je (tijdelijk) aan de andere kant van de wereld zit.
 • Zonder reclame
  Geen behoefte aan reclame, die je privé of zakelijk ontvangt? We halen de reclame er gratis gewoon voor je uit, door alleen de post te verwerken die er daadwerkelijk toe doet.
 • Verzameld doorsturen
  Wil je jouw post fysiek blijven ontvangen? We sturen het naar je door, naar een adres van jouw keuze. Verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten bespaart.
 • Pakketten en aangetekende post
  In tegenstelling tot een postbus, ontvangen we ook pakketten (van alle vervoerders) en aangetekende post in jouw Postbox. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het PriPortal.
Postbus in Middelburg?

Postbus alternatief: goed en goedkoop

Jouw postbus alternatief is goed en goedkoop. Bijvoorbeeld om zakelijk een Postbox te huren of om daar privé gebruik van te maken. Met de mogelijkheid om jouw post te laten scannen en/of door te sturen, waarmee we ervoor zorgen dat jij geen belangrijke berichten hoeft te missen.

Standaard voor scherpe tarieven, om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. Als je privé en zakelijk wilt scheiden, als je reist over de wereld of als je liever niet hebt dat iedereen jouw privéadres kent. Wat de reden ook is, we staan bij PriPost voor je klaar en voorkomen dat je gebruik moet maken van een dure postbus.

Veelgestelde vragen m.b.t. onze Postbox

Staat jouw vraag er niet tussen?
Laat het ons weten. Wij zijn enthousiast je als klant te mogen begroeten en geven zorgvuldig antwoord op elke vraag!

Kan ik deze dienst ook al gebruiken als mijn bedrijf nog niet is opgericht?2024-01-17T22:35:26+01:00

Als je bedrijf nog niet is opgericht kun je onze dienst al wel aanvragen. Je kunt dan direct het juiste correspondentieadres doorgeven bij de oprichting en als dat nodig is direct je prive adres laten afschermen in het KvK register. Bij de aanvraag kun je aanvinken dat het om een nieuw, nog op te richten bedrijf gaat.

Kan ik mijn bedrijfsnaam boven het adres neerzetten i.v.p. mijn naam?2024-01-17T22:30:05+01:00

Ja, dat kan. In het portal zie je bovenin bij ‘Jouw postadres’ hoe jouw adres inclusief Postbox nummer eruit ziet. Wij hebben hier als voorbeeld jouw naam boven gezet maar daar kan uiteraard ook jouw bedrijfsnaam staan. Dit is puur ter illustratie om aan te tonen hoe het adres eruit ziet.

Wat is de locatie waar ik mijn post zal ontvangen?2024-01-18T13:50:08+01:00

Wij hebben meerdere locaties verspreid over Nederland waar wij de post voor je kunnen ontvangen. Alle locaties vind je hier.

Hoe kan ik mijn prive adres afschermen in het register van de KvK?2024-01-21T19:51:19+01:00

We hebben een uitgebreide handleiding voor je gemaakt zodat het wijzigen van het correspondentieadres en het afschermen van je priveadres zo gedaan is. De KvK heeft doorgaans enkele werkdagen nodig om het adres aan te passen en het prive adres af te schermen. De handleiding vind je hier.

Kan ik spullen bewaren in de Postbox?2024-01-17T22:28:46+01:00

De Postbox is geen postbus zoals je misschien gewend bent. Het is geen fysiek vakje waar je zelf de post uit haalt met een sleutel. Het is dus ook niet mogelijk om spullen te bewaren in de Postbox

Ga naar de bovenkant