Postbus in Eindhoven

Op zoek naar een postbus in Eindhoven?
Onze Postbox is het slimme en voordelige alternatief, voor slechts € 5,95 per maand. Waarmee je jouw post op een ander adres kunt ontvangen. Zakelijk of privé, zodat je jouw privéadres niet aan iedereen door hoeft te geven. Of als je veel in het buitenland zit, waardoor je de post niet zelf kunt openen.

Een Postbox is een stuk goedkoper én makkelijker dan de traditionele oranje postbussen. Eén van de voordelen van een Postbox is dat je de post niet zelf hoeft op te halen. PriPost stuurt jouw post fysiek of digitaal naar je door. Dus ben je in Eindhoven of ergens anders op de wereld; je hoeft nooit meer post te missen.

Tijd kost ook geld!

3x per week voor niets naar mijn postbus… prijzen die jaarlijks stijgen.. en steeds minder post. Nu, met PriPost, krijg ik de post direct netjes digitaal in het klantenportaal. Het is makkelijker, kost geen tijd meer en is ook nog eens goedkoper!

Postbus in Eindhoven?

Het slimme alternatief voor een postbus in Eindhoven

We zijn het slimme alternatief voor een postbus in Eindhoven, natuurlijk op basis van duidelijke tarieven. Met maandelijkse abonnementskosten van slechts € 5,95 en een klein bedrag per scan die we voor je doen. Of om de post naar je door te sturen, zodat je die gewoon fysiek ontvangt.

De Postbox heeft een aantal praktische voordelen

 • Post laten scannen
  Voortaan digitaal jouw post bekijken? We kunnen alle post die je ontvangt meteen bij binnenkomst voor je scannen. Gewoon dezelfde dag beschikbaar, zodat je niets hoeft te missen. Online of via de app te bekijken, ook als je (tijdelijk) aan de andere kant van de wereld zit.
 • Zonder reclame
  Geen behoefte aan reclame, die je privé of zakelijk ontvangt? We halen de reclame er gratis gewoon voor je uit, door alleen de post te verwerken die er daadwerkelijk toe doet.
 • Verzameld doorsturen
  Wil je jouw post fysiek blijven ontvangen? We sturen het naar je door, naar een adres van jouw keuze. Verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten bespaart.
 • Pakketten en aangetekende post
  In tegenstelling tot een postbus, ontvangen we ook pakketten (van alle vervoerders) en aangetekende post in jouw Postbox. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het PriPortal.
Postbus in Eindhoven?

Postbus alternatief: goed en goedkoop

Jouw postbus alternatief is goed en goedkoop. Bijvoorbeeld om zakelijk een Postbox te huren of om daar privé gebruik van te maken. Met de mogelijkheid om jouw post te laten scannen en/of door te sturen, waarmee we ervoor zorgen dat jij geen belangrijke berichten hoeft te missen.

Standaard voor scherpe tarieven, om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. Als je privé en zakelijk wilt scheiden, als je reist over de wereld of als je liever niet hebt dat iedereen jouw privéadres kent. Wat de reden ook is, we staan bij PriPost voor je klaar en voorkomen dat je gebruik moet maken van een dure postbus.

Veelgestelde vragen m.b.t. onze Postbox

Staat jouw vraag er niet tussen?
Laat het ons weten. Wij zijn enthousiast je als klant te mogen begroeten en geven zorgvuldig antwoord op elke vraag!

Welke documenten heb ik nodig om de Postbox zakelijk aan te vragen?2024-01-21T20:02:20+01:00

Bij een zakelijke aanvraag hebben wij de gegevens nodig van je bedrijf waaronder de adresgegevens en het KvK nummer (indien het een nog op te richten bedrijf is hebben we geen KvK nummer nodig). Daarnaast vragen wij om een UBO-verklaring in te vullen en doorloop je de ID-verificatie. Meer uitleg over de UBO-verklaring en de ID-verificatie vind je hier.

Wat doen jullie nou precies met mijn post?2024-01-18T13:37:49+01:00

Wij verwerken de post zoals jij dat graag wilt en wij doen dat met de grootste zorg. We kunnen de post voor je scannen of naar je doorsturen, je vind hier alle informatie over de verschillende manieren van postverwerking.

Hoe wijzig ik mijn correspondentieadres bij de KvK?2024-01-21T19:53:29+01:00

We hebben een uitgebreide handleiding voor je gemaakt zodat het wijzigen van het correspondentieadres zo gedaan is. De handleiding vind je hier.

Welke prive gegevens hebben jullie van mij nodig voor het aanmaken van de Postbox en wat doen jullie daar vervolgens mee?2024-01-21T20:10:02+01:00

Wij hebben uiteraard wat basis gegevens nodig, deze gebruiken wij om een account voor je aan te maken. Tevens zijn wij wettelijk verplicht om de identiteit van onze klanten te verifieren, waarvoor je de ID-verificatie doorloopt via een speciale app (een beveiligde omgeving). Je maakt een foto van het ID-bewijs en van jezelf en deze gegevens worden na de verificatie direct weer verwijderd. Meer informatie over de ID-verificatie vind je hier.

Is het mogelijk om voor meerdere personen post te ontvangen?2024-01-18T13:43:21+01:00

Je kunt aan de Postbox kosteloos 5 geadresseerden (namen) toevoegen, voor iedere volgende geadresseerde betaal je slechts €1,- per maand. Standaard staat de aanvrager van de Postbox als geadresseerde in de Postbox. Vraag je de Postbox zakelijk aan, dan is ook de bedrijfsnaam standaard toegevoegd als geadresseerde. Je kunt het gebruik van de Postbox dus ook gemakkelijk combineren voor zakelijk en privé!

Ga naar de bovenkant