postadres postbus postverwerker
Een zakelijk postadres en postverwerking voor bewindvoerders2022-05-03T11:01:20+02:00

Een zakelijk postadres en postverwerking voor bewindvoerders

Herken je dit?
Nadat je eerst langs de postbus moest rijden om de post op te halen, stort je de stapel enveloppen op je bureau om de boel uit te zoeken. Eerst alles per cliënt ordenen, dan alle enveloppen open maken, vervolgens alles scannen, dan alle documenten digitaal ordenen… en zo vliegt de tijd voorbij.

Hoe heerlijk zou het zijn als je die post helemaal niet meer zelf hoeft te verwerken?
Bewindvoerders die al werken met PriPost besparen zeeën van tijd en hebben altijd een opgeruimd bureau.

Hoe?
Omdat ze de fysieke post helemaal niet meer zien en daar zelf dus ook niets aan hoeven doen. Alles komt netjes digitaal binnen en kan vervolgens vlot worden verwerkt.

Postadres aanvragen
zakelijke post ontvangen

PriPost biedt een oplossing speciaal voor bewindvoerders

Met een Postbox van PriPost heb je een vast postadres waar alle post van jouw cliënten naartoe gestuurd kan worden. PriPost scant de post meerdere keren per week en de documenten worden direct geüpload in jouw online klantenportaal. Daar kun je de documenten eenvoudig per cliënt organiseren of je kunt alles downloaden voor verdere verwerking in een ander pakket, zoals OnView. Reclame filteren we er kosteloos uit en het is ook mogelijk om van bepaalde stukken het origineel doorgestuurd te krijgen.

Speciale tarieven en afspraken

Inmiddels heeft PriPost veel ervaring in het verwerken van post voor bewindvoerders. We weten dat de hoeveelheid post soms flink kan oplopen en daarom bieden we een speciaal laag tarief. Gemiddeld liggen de kosten tussen de € 4,- en € 5,- per cliënt per maand.

Naast een speciaal tarief, krijgen bewindvoerders ook een speciale behandeling. Zo zijn er specifieke functionaliteiten in het klantenportaal gebouwd, op verzoek van bewindvoerders. Ook krijgt post van bewindvoerders voorrang, omdat we weten dat er soms stukken van de rechtbank bij zitten waar een tijdsdruk op staat. We denken altijd mee in hoe we onze dienstverlening nog beter aan kunnen laten sluiten op jouw behoefte!

Afschermen van je privéadres

Werk je als bewindvoerder vanuit huis maar wil je liever niet dat cliënten weten waar je woont?

Heel begrijpelijk! Wij waren laatst bij een bewindvoerder op bezoek die het weekend daarvoor twee grote stenen door zijn ruit had gekregen… Door het postadres van PriPost te gebruiken, scherm je al een groot deel van je privéadres af. Je kunt het postadres immers communiceren op je website, visitekaartjes, etc.

Wanneer je 100% afscherming wilt, kun je via PriOffice het adres ook gebruiken als vestigingsadres voor je bedrijf bij de KvK. Dan ben je er zeker van dat niemand je privéadres kan achterhalen. En er zit nog een ander voordeel aan PriOffice. Want als je een keer een cliënt persoonlijk wilt ontvangen dan kun je dat doen op één van de kantoorlocaties die PriOffice beschikbaar heeft. Dit zijn allemaal representatieve kantoren waar je zowel een flexplek als een vergaderruimte kunt huren. Kijk voor meer informatie op www.prioffice.eu.

Postadres aanvragen
Privacy en beveiliging

Privacy

PriPost hecht veel waarde aan privacy en we doen er alles aan om de gegevens van onze klanten optimaal te beveiligen. Zo is het klantenportaal met een tweestaps-verificatie beveiligd en worden alle documenten versleuteld opgeslagen. Wij voldoen volledig aan de AVG en we helpen onze klanten de betekenis en het belang van de AVG te begrijpen. Klik hier voor meer informatie omtrent de AVG.

PriPost deelt geen gegevens van haar klanten met derden, overeenkomstig onze algemene voorwaarden en privacy reglement. Post wordt door ons uitermate zorgvuldig behandeld en werknemers zijn gecontroleerd en in het bezit van een VOG. PriPost verzorgt voor duizenden klanten uit meer dan 50 verschillende landen de post waaronder advocaten, juristen, bewindvoerders, bekende Nederlanders, makelaars en vele grote en kleine ondernemingen. Indien gewenst en/of noodzakelijk is het mogelijk een geheimhoudingsverklaring te laten opmaken.

Bijkomende voordelen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar met een postadres van PriPost, hoeft je zakelijke postadres nooit meer te wijzigen. Stel je gaat een keer verhuizen of voor langere tijd naar het buitenland; geen probleem! Je postadres blijft immers ongewijzigd en via het online portaal heb je altijd en overal inzage in de post.

Andere bewindvoerders gingen je voor

De belangrijkste reden voor mij om klant te worden bij PriPost, was dat ik tijd wilde besparen in het verwerken van de post van mijn cliënten. Ik heb geen tijd noch zin om de post op te halen en zelf alles in te scannen en door PriPost krijg ik alles gelijk digitaal binnen, wat het zeer efficiënt maakt. Mijn bureau is altijd opgeruimd en gelukkig liggen er geen stapels enveloppen!

De persoonlijke service van PriPost is super, ik word altijd direct geholpen en er wordt meegedacht in oplossingen. Op mijn verzoek is er bijvoorbeeld een specifieke functie aan het klantenportaal toegevoegd. Ik denk persoonlijk dat iedere bewindvoerder klant zou moeten worden van PriPost, in ieder geval diegenen die efficiënt met hun tijd om willen gaan. Ik zeg weleens dat er nog steeds bewindvoerders zijn die de afwas doen met de hand, terwijl ze weten dat er nu afwasmachines bestaan!

Frans van den Broek, Bewindvoerder Rappórt

Rapport bewindvoerders maakt gebruik van PriPost

Mijn ervaringen zijn heel positief en door de komst van het online klantenportaal is het nog vele malen beter geworden. Het fijne is dat ik mijn privéadres op deze manier heb afgeschermd en dat ik de deur niet uit hoef om mijn post te halen.

Alle post komt netjes digitaal binnen en via het portaal kan ik alles overzichtelijk ordenen. Wanneer ik een vraag heb, word ik altijd vlot en vriendelijk geholpen aan de telefoon of via de mail.

De tarieven zijn eerlijk en de service is heel goed. Ik zou deze dienst zeker aanbevelen aan andere bewindvoerders want het biedt een hoop gemak.

Dhr. Linnenbank, Budgetbeheer & Bewindvoering te Helmond

Jaap Linnenbank maakt gebruik van PriPost

Voor mij biedt PriPost een ideale oplossing, want hun dienstverlening zorgt ervoor dat ik de post van mijn cliënten op orde heb, zonder dat ik daar zelf veel tijd in hoef te steken. Als ik PriPost niet zou hebben, zouden er waarschijnlijk stapels post op mijn bureau liggen en nu is alles netjes digitaal snel georganiseerd.

Wat ik prettig vind, is dat ik nooit meer de deur uit hoef om mijn post te halen en mijn adres is op deze manier afgeschermd. Tevens is dit goedkoper dan zelf iemand inhuren om alle post te scannen. Een bijkomend voordeel is dat ik in de tussenliggende tijd zelf een paar keer ben verhuisd, maar mijn postadres blijft altijd gelijk. Ik hoef dus nooit meer mijn relaties in te lichten en dat scheelt een hoop gedoe

Kirsten van Hall, Professioneel mentor bij ZorgEven

ZorgEven maakt gebruik van PriPost

Vragen en antwoorden m.b.t. een Postbox

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2020-08-27T16:52:07+02:00

Jouw postadres krijg je op een van onze locaties in Nederland of het buitenland. Ontdek online hoe jouw postadres notering eruit komt te zien. Het gaat bijvoorbeeld om:

Jouw naam
Keurenplein 41 Unit <letter en nummer>
1069 CD Amsterdam

Wat kost een Postbox?2020-08-27T16:59:11+02:00

Onze Postbox is beschikbaar voor € 5,95 per maand, exclusief btw. Dat betekent dat je 80% goedkoper uit bent dan met een reguliere postbus. Bekijk ook ons complete overzicht van de tarieven.

Wat is een UBO verklaring en waarom heeft PriPost deze nodig?2022-11-17T12:26:55+01:00
WIE IS DE UBO EN WAAROM MOET PRIPOST DIT WETEN?
WIE IS DE UBO EN WAAROM MOET PRIPOST DIT WETEN?

De U.B.O. (Ultimate Beneficial Owner of Uiteindelijk Belanghebbende)

PriPost is verplicht volgens de Sanctiewetgeving ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme om de Ultimate Beneficial Owner (UBO) te identificeren. Hiermee wordt voorkomen dat personen zichzelf kunnen verbergen achter juridische entiteiten. De Sanctiewetgeving verplicht ons om de achtergrondgegevens van onze klanten te controleren. Het gaat om het vaststellen van de ‘Ultimate Beneficial Owners’ (UBO) van onze zakelijke klanten.

 1. Wat is een UBO?
  • UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner oftewel de uiteindelijk belanghebbende.
  • een UBO is een natuurlijk persoon die tenminste 25% aandelen houdt of zeggenschap in de niet- beursgenoteerde rechtspersoon kan uitoefenen;
  • of die begunstigde is of bijzondere zeggenschap heeft van 25% of meer van het vermogen van een stichting of trust.
 2. Jouw bedrijf, vereniging of stichting heeft geen UBO maar een bestuurder. Wat moet er dan worden ingevuld?
  Heb je de rechtsvorm BV, CV, NV, VOF of maatschap? Dan vragen wij jou in de UBO-verklaring één of meer Ultimate Beneficial Owner(s) (UBO) met een belang van 25% in te vullen. Heb je de rechtsvorm VVE, vereniging, stichting of kerkgenootschap? Dan vragen we jou in de UBO-verklaring de bestuurder(s) in te vullen. Heb je een eenmanszaak, ben je een natuurlijk persoon of heb je geen UBO met een belang van 25% of meer, dan volstaat de ondertekening van de UBO-verklaring.
 3. Wat houdt de Sanctiewetgeving in?
  De Sanctiewetgeving is gericht op het voorkomen van witwassen en het financieren van terrorisme. De Sanctiewet 1977 vormt de wettelijke basis voor nationale regels ter uitvoering van internationale sanctiemaatregelen. Door de oplopende politieke spanningen sinds het conflict in de Oekraïne en de vliegramp met vlucht MH17, hebben de Europese Unie en de Verenigde Staten sancties afgekondigd tegen personen en entiteiten die betrokken zijn bij dit conflict. De Nederlandse financiële sector, waaronder PriPost als verstrekker van adressen, heeft een belangrijke functie als ‘poortwachter’ bij de uitvoering van die sancties. De toezichthouders verwachten ook van ons dat wij zaken doen met betrouwbare partijen.
 4. Waarom vraagt PriPost mij nu pas om de UBO-gegevens, terwijl ik al lang klant ben?
  PriPost heeft de Ultimate Beneficial Owners (UBO) nog niet van alle (oude) klanten vastgelegd. Dit betekent dat niet vastgesteld kan worden of deze klanten op een sanctielijst voorkomen. Dit is in strijd met de Sanctiewet. Bij het accepteren van nieuwe klanten vragen wij direct de benodigde gegevens. Bij bestaande klanten, waar wij in het verleden deze acceptatievragen niet aan hebben gesteld, moeten wij de UBO-gegevens alsnog vaststellen en screenen tegen de Sanctielijsten. Momenteel wordt de naleving van de Sanctiewet steeds strenger gecontroleerd door onze toezichthouders.
 5. Zijn er gevolgen wanneer ik geen UBO verklaring verstrek?
  Wanneer wij de UBO-verklaring niet van jou ontvangen, kunnen we de achtergrondgegevens niet controleren. Wanneer je niet reageert, kan dit betekenen dat wij de PriPost overeenkomst moeten beëindigen. Natuurlijk doen wij dat liever niet. Daarom is het belangrijk dat je de UBO-verklaring correct invult en zo snel mogelijk upload via het klantenportaal.
 6. Ik heb meerdere Postboxen. Volstaat dan één UBO verklaring?
  Een UBO verklaring wordt opgemaakt voor een bedrijf. In geval je meerdere bedrijven hebt, zal er per bedrijf een UBO verklaring moeten worden opgesteld, ongeacht het aantal Postboxen. Heb je voor 1 bedrijf meerdere Postboxen, dan hoeft er maar 1 UBO verklaring te worden verstrekt.
 7. Mijn bedrijf is niet gevestigd in Nederland
  Het is voor de wet niet van belang waar een bedrijf is gevestigd. Ook voor in het buitenland gevestigde ondernemingen dient een UBO verklaring te worden verstrekt.
 8. Waar vind ik de UBO verklaring?
  Deze kun je eenvoudig downloaden via de volgende link: https://www.pripost.eu/pbh/de-ubo-verklaring/
  Na invulling en ondertekening kun je deze als PDF uploaden in het klantenportaal.
 9. Waar kan ik terecht met vragen?
  Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van PriPost. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op 070-2210460 of stel je vraag via een suppoortticket in het klantenportaal. We helpen je graag!
Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2020-08-27T15:38:01+02:00

Bij PriPost houden we de kosten laag en maken we het je tegelijkertijd gemakkelijk. Omdat je nooit meer de deur uit hoeft om de post op te halen. En met de mogelijkheid om digitaal en online je post te lezen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.
Bovendien zijn we professioneel en goed georganiseerd, om je de beste service te kunnen bieden. Jouw (particuliere) post is bij ons in goede handen. Zodat je kunt vertrouwen op een postadres voor particulieren, waar je voortaan jouw fysieke post kunt ontvangen.

Mijn bedrijf is gevestigd in het buitenland. Kan ik dan toch een Postbox openen?2022-11-11T13:16:12+01:00

PriPost is voor iedereen die een postadres nodig heeft in Nederland, ongeacht waar je woonachtig bent of waar jouw bedrijf gevestigd is. Wij sturen jouw post door naar jouw adres in binnen- of buitenland. Ook kunnen wij de post voor je scannen en digitaal naar je verzenden. Een andere optie is dat wij de post voor je bewaren en op afroep doorsturen.

Kan PriPost de volledige postkamerfunctie van mijn bedrijf overnemen?2019-07-14T22:56:43+02:00

In deze tijd, waarin steeds minder post wordt verstuurd, is het in de meeste gevallen goedkoper de postkamer uit te besteden. PriPost heeft hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis. Neem contact op met onze salesmanager voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Kan ik mijn Postbox adres vermelden op mijn website?2019-05-13T13:33:30+02:00

Jazeker, je kunt jouw Postbox adres gebruiken voor vermelding op een website of visitekaartje. Je hebt daarbij de keuze uit twee soorten adressen: een postbus adres en een fysiek kantooradres. Veel bedrijven en webshops maken op deze manier gebruik van onze dienstverlening. Je kunt jouw bedrijf ook vestigen (KvK) op een Postbox adres. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Kan ik mijn bedrijf vestigen (KvK) op mijn Postbox adres?2019-12-16T17:56:58+01:00

Om jouw Postboxadres te kunnen gebruiken als vestigingsadres voor de KvK dien je een aparte overeenkomst te sluiten met PriOffce voor een lidmaatschap. Meer informatie hierover vind je op www.prioffice.eu. Vestigingsadressen zijn beperkt beschikbaar.

De overeenkomst die je met PriPost hebt is alleen te gebruiken als correspondentieadres voor de KvK.

Kan ik het Postbox kantooradres ook gebruiken op mijn website?2022-11-17T12:01:10+01:00

Je kunt zowel het postbusadres als het fysieke kantooradres gebruiken op jouw website. Veel ondernemers gebruiken het kantooradres op hun website of drukwerk om zo privé en zaken te scheiden.

Waar veel ondernemers niet van op de hoogte zijn, is dat je als bedrijf de wettelijke verplichting hebt (zeker met een webshop) om een fysiek adres op de website te vermelden.

Met een huurovereenkomst afgegeven door ons zusterbedrijf PriOffice, is het ook mogelijk om het kantooradres als vestigingsadres voor de KvK te gebruiken. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Hieronder een afbeelding zoals google maps streetview de locatie in Amsterdam toont. (Wij zijn gevestigd in het middenblok)

Keurenplein Amsterdam op Google Maps - Streetview

Kan ik als webshop mijn Postbox gebruiken voor retourzendingen?2019-04-28T18:17:43+02:00

Ja, dat is mogelijk. Er zijn inmiddels veel webshops waar wij de retouren voor verwerken. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Is het belangrijk dat de plaats waar mijn bedrijf gevestigd is, hetzelfde is als de plaats van mijn postadres?2019-07-14T22:57:00+02:00

Het blijft een persoonlijke keuze, maar vandaag de dag leert de praktijk dat dit niet meer belangrijk is. Door het toenemende gebruik van het internet weet iedereen dat webshops vanuit de huiskamer kunnen ontstaan of dat men op wisselende locaties werkzaam is. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van onze service en communiceren naar hun relaties dat de post door een extern bedrijf (PriPost) professioneel wordt verwerkt.

Is een Postbox hetzelfde als een postbus?2022-11-11T14:06:33+01:00

Nee, er zitten zelfs behoorlijke verschillen tussen. De twee grootste verschillen zijn de prijs en de manier waarop de post wordt verwerkt. Bij een postbus moet je de post zelf ophalen en bij onze Postbox wordt de post voor je verwerkt, door deze door te sturen en/of te scannen. Dat scheelt dus niet alleen een hoop geld maar ook een hoop tijd. En onze Postbox is daarmee locatie onafhankelijk, want ongeacht waar je woont, werkt of verblijft, je kunt altijd en overal je post inzien. Ook hoef je nooit meer je postadres te wijzigen.

Ik woon niet in Nederland: kan ik een Postbox gebruiken?2020-08-27T17:05:09+02:00

Ja, we hebben bij PriPost zakelijke en particuliere klanten uit meer dan 50 verschillende landen van over heel de wereld. Dus verblijf je voor kortere of langere tijd in het buitenland? Ga je daar wonen of verhuis je regelmatig? Met onze Postbox heb je één postadres dat je aan relaties en instanties kunt doorgeven.

Ik heb meerdere bedrijven. Kan ik ook meerdere Postboxen aanvragen?2019-12-30T22:54:51+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk, maar niet altijd noodzakelijk. Je kunt namelijk meerdere geadresseerden (bedrijven en namen van personen) opgeven per Postbox. Standaard zijn er in de maandelijkse vaste kosten vier geadresseerden inbegrepen. Vanaf de vijfde wordt € 1,00 excl BTW per week per geadresseerde berekend. Wanneer je de post wilt scheiden, dan kun je meerdere Postboxen gebruiken.

Hoelang duurt de aanvraag van mijn Postbox?2022-11-17T12:12:03+01:00

Je kunt jouw Postbox eenvoudig online aanvragen en deze is per direct beschikbaar.

In het online klantenportaal kun je jouw Postbox instellen. Je geeft daarmee zelf aan hoe je jouw post wilt laten verwerken:

 • Scannen, doorsturen of bewaren
  Geef aan of je jouw post wilt laten scannen, doorsturen of bewaren
 • Wel of geen geadresseerde reclame 
  Wil je geen geadresseerde reclame meer ontvangen? Dan filteren we die er gratis voor je uit.
 • Wel of geen aangetekende post
  We kunnen aangetekende post voor je ontvangen, dus jij bepaalt hoe we daarmee omgaan.
 • Wel of geen ontvangst van pakketten
  Ook pakketten ontvangen? Wij voorkomen dat je daar steeds voor moet thuisblijven.

Zodra je jouw voorkeuren hebt doorgegeven kun je de Postbox gebruiken.

Heeft PriPost een vestiging in mijn woonplaats?2019-07-13T12:10:02+02:00

PriPost heeft op dit moment drie vestigingen in Nederland (Amsterdam, Rotterdam Leidschendam) en één in Spanje (Barcelona). Omdat wij jouw post verwerken (doorsturen, scannen, bewaren) hoef je de post niet zelf op te halen, waardoor de locatie eigenlijk niet van belang is. Meer informatie over de locaties kun je vinden op deze pagina. Je kunt met jouw Postboxnummer post ontvangen op de alle PriPost adressen.

Heb ik een klantnummer bij PostNL nodig?2018-11-17T10:34:43+01:00

Nee, PriPost staat helemaal los van PostNL.

Ga naar de bovenkant