De Postbox van PriPost is voordeliger dan de postbus van PostNL

De postbus van PostNL is u misschien wel bekend, maar heeft u ook weleens gehoord van de Postbox van PriPost? Een Postbox is veel praktischer én voordeliger. U bespaart met een Postbox veel tijd en geld. Bij PriPost staan eerlijke tarieven hoog in het vaandel. Wij geven ondernemers graag de kans om zich op een professionele manier verder te ontplooien.

Een Postbox is nagenoeg hetzelfde als een ouderwetse postbus. PriPost heeft drie locaties waar uw post binnen kan komen: Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam. Wij verwerken uw post en/of pakketten. Dat wil zeggen: wij ontvangen dit, bewaren het en sturen/scannen het naar u door. Daardoor hoeft u de post niet zelf op te komen halen.

Voordelen

  • U kunt dezelfde dag over uw post beschikken (bij scannen)
  • U bespaart op uw kosten
  • U bent geen tijd meer kwijt aan het ophalen van uw post
  • U heeft bij verhuizen geen adreswijzing nodig, uw postadres blijft namelijk hetzelfde
  • Uw bedrijf heeft een zakelijke uitstraling

Wat zijn de kosten?

  1. U betaalt eenmalig € 22,50 TIJDELIJK NU € 15,00 administratiekosten en wekelijkse vastrechtkosten van € 0,99
  2. Afhankelijk van uw keuze voor post scannen, doorsturen of bewaren, worden de verwerkingskosten berekend. PriPost heeft een eerlijke en transparante tariefstructuur. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel. Klik hier voor alle tarieven
  3. In het klantenportaal kunt u eenvoudig uw prepaid depot opwaarderen met onder andere iDeal, Creditcard of automatische incassoen het tegoed inzien.
PriPost biedt postbus alternatief
Direct een Postbox aanvragen