PRIPOST MAAKT ANONIEM POST ONTVANGEN MOGELIJK
PRIPOST MAAKT ANONIEM POST ONTVANGEN MOGELIJK

Anoniem post ontvangen

Je bent je er wellicht niet heel erg van bewust, maar overal je persoonlijke gegevens en adres achterlaten brengt risico’s met zich mee. Regelmatig zijn berichten te horen in het nieuws over ID-fraude, creditcard fraude, gehackte websites etc. Heb je als voorbeeld net een dure aankoop gedaan via een webshop en is je adres bekend bij de criminele hackers? Dan kan dit hele vervelende gevolgen hebben… Ook is recent nog in het nieuws geweest dat ondernemers die vanuit huis werken steeds vaker worden bedreigd door vervelende klanten. Het zijn allemaal zaken waar je niet op zit te wachten.

Een anoniem postadres van PriPost biedt bescherming

Veel klanten gebruiken onze dienstverlening zodat ze anoniem post kunnen ontvangen. Door ons adres te gebruiken blijft hun privéadres (woonadres) geheim en houden ze ongewenste bezoekers buiten de deur. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Advocaten
  • Politici
  • Diplomaten
  • Bekende Nederlanders
  • Influencers
  • Ondernemers die zaken en privé willen scheiden
  • Mensen die online actief zijn

Het is tevens mogelijk om in plaats van je eigen naam, een alias (een verzonnen naam) op te geven. Zo kun je als voorbeeld iets bestellen bij een webwinkel, zonder je echte naam noch je eigen adres op te geven.

PriPost deelt nooit jouw persoonlijke gegevens

Voor ons kun je niet anoniem zijn. Om klant te worden bij PriPost dien je enkele persoonlijke gegevens te verstrekken en wij zijn wettelijk verplicht om jouw identiteit te controleren.
PriPost zal nooit jouw persoonlijke gegevens delen met derden, overeenkomstig onze algemene voorwaarden en privacy reglement, tenzij hiervoor een wettelijke verplichting is.