Hier ben je nu:Home/Locaties
Locaties2021-06-11T09:06:42+01:00
MET ÉÉN BOXNUMMER ALLE LOCATIES GEBRUIKEN
MET ÉÉN BOXNUMMER ALLE LOCATIES GEBRUIKEN

PriPost locaties en postadressen

PriPost heeft in Nederland drie eigen kantoren (Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam) en verschillende postbus adressen. Alle locaties kun je door elkaar gebruiken en communiceren als jouw postadres.

Op verzoek van onze klanten en om de dienstverlening te verbeteren worden pakketten verwerkt door PriParcel. Wil je ook pakketten kunnen ontvangen maak dan een gratis PriParcel account aan. Dit kan op de website van PriParcel of wanneer je al een account voor het online platform hebt, direct in het PriPortal.

Buiten Nederland hebben we op dit moment één kantoor, in Barcelona.

Eén uniek Postboxnummer voor alle adressen

Het unieke van PriPost is dat je met één Postboxnummer, alle locaties / postadressen door elkaar kunt gebruiken, dus ook de internationale locaties. Wanneer je als ondernemer internationaal zaken doet, kan dit dus ontzettend handig zijn! Je kunt aan je klanten laten zien dat je in meerdere landen aanwezig bent, zonder dat je daar een eigen kantoor nodig hebt.

PriPost biedt een ‘locatie onafhankelijk concept’. Waar je ook woont, werkt of verblijft, je post komt altijd netjes bij jou terecht; fysiek (post doorsturen) of digitaal (post scannen).

Postverwerking per land

Wanneer je gebruik maakt van adressen in meerdere landen, dan dien je per land je Postbox in te stellen. Hierdoor kun je er als voorbeeld voor kiezen om de post in Spanje te laten scannen en de post in Nederland te laten doorsturen.

Kantoor postadres Rotterdam
Kantoor postadres Amsterdam

Jouw nieuwe postadres:

Voor een vlotte en zorgvuldige verwerking is het belangrijk dat je jouw persoonlijke Postboxnummer communiceert naar je relaties, zodat zij dit kunnen vermelden in het adres. Wanneer het Postboxnummer niet is vermeld op ht poststuk wordt deze handmatig gesorteerd wat extra kosten met zich mee kan brengen.

Het Postboxnummer kan op verschillende manieren worden vermeld in het adres. Klik hier om te kijken welke noteringen mogelijk zijn.

Nederland

Postbusadressen voor ontvangst POST

PostNL Postbus: Amsterdam
(Geadresseerde)
Postbus 9607
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
1006GC Amsterdam
Nederland
PostNL Postbus: Leidschendam
(Geadresseerde)
Postbus 1000
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
2260BA Leidschendam
Nederland
PostNL Postbus: Breda
(Geadresseerde)
Postbus 9518
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
4801 LM Breda
Nederland
PostNL Postbus: Rotterdam
(Geadresseerde)
Postbus 35002
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
3005 DA Rotterdam
Nederland
PostNL Postbus: Utrecht
(Geadresseerde)
Postbus 24004
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
3502 MA Utrecht
Nederland
Nederland

Kantooradressen voor ontvangst POST

Locatie Amsterdam:
(Geadresseerde)
Keurenplein 41
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
1069CD Amsterdam
Nederland
Locatie Rotterdam:
(Geadresseerde)
Strevelsweg 700
Unit 303-(JE UNIEKE BOXNR)
3083AS Rotterdam
Nederland
Locatie Leidschendam:
(Geadresseerde)
Gr. Juliana v Stolberglaan 31
Unit (JE UNIEKE BOXNR)
2263AB Leidschendam
Nederland
  • Het is belangrijk dat je het boxnummer communiceert en laat vermelden in het adres door de afzender. Het ontbreken van het boxnummer kan extra kosten met zich mee brengen.

  • Het boxnummer kan op verschillende manieren worden vermeld. Kijk voor meer informatie hier.

Vragen en antwoorden m.b.t. de PriPost locaties

Kan ik zelf een locatie kiezen voor mijn Postbox?2019-07-13T12:28:34+01:00

PriPost heeft op dit moment vestigingen in Amsterdam, Rotterdam  Leidschendam en Barcelona. Omdat wij de post verwerken (doorsturen, scannen, bewaren) hoef je de post niet zelf op te halen, waardoor de locatie van ondergeschikt belang is. Meer informatie over de locaties van PriPost kun je vinden op deze pagina. Je kunt met jouw Postboxnummer post ontvangen op alle verschillende PriPost adressen.

Kan ik elke vestiging gebruiken om post en/of pakketten te ontvangen?2020-08-27T14:49:50+01:00

Ja, je kunt elke locatie gebruiken om post te ontvangen. Je hoeft dus geen locatie te kiezen. Alle post op de verschillende locaties wordt dagelijks door een medewerker verzameld en vervolgens in de middag op een centrale locatie verwerkt. Om pakketten te kunnen ontvangen heb een (gratis) PriParcel account nodig. Pakketten kunnen om die reden ook alleen worden aangenomen op de aangegeven PriParcel pakketlocatie.

Go to Top