Hier ben je nu:Home/Locaties
Locaties2020-05-31T14:07:41+01:00
MET ÉÉN BOXNUMMER ALLE LOCATIES GEBRUIKEN
MET ÉÉN BOXNUMMER ALLE LOCATIES GEBRUIKEN

PriPost locaties en postadressen

PriPost heeft in Nederland drie eigen kantoren (Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam) en een postbus (Leidschendam). Alle vier deze locaties kun je door elkaar gebruiken en communiceren als jouw postadres. In de nabije toekomst verwachten we ook in Den Haag en Utrecht kantoren te openen.

Voor de ontvangst van pakketten dien je het adres in Leidschendam te gebruiken. Dat is de locatie waar we pakketten ontvangen en verwerken. Tevens dien je hiervoor een (gratis) account aan te maken bij PriParcel. Je regelt dit eenvoudig in het online platform.

Locaties buiten Nederland

Buiten Nederland hebben we op dit moment één kantoor, in Barcelona. Op deze Spaanse locatie ontvangen we zowel post als pakketten. In de nabije toekomst zullen meerdere grote Europese steden volgen. Op de planning staan:

  • Berlijn (Duitsland)
  • Parijs (Frankrijk)
  • Brussel (België)
  • Londen (UK)

Eén Postboxnummer voor alle adressen

Het unieke van PriPost is dat je met één Postboxnummer, alle locaties / postadressen door elkaar kunt gebruiken, dus ook de internationale locaties. Wanneer je als ondernemer internationaal zaken doet, kan dit dus ontzettend handig zijn! Je kunt aan je klanten laten zien dat je in meerdere landen aanwezig bent, zonder dat je daar een eigen kantoor nodig hebt.

PriPost biedt een ‘locatie onafhankelijk concept’. Waar je ook woont, werkt of verblijft, je post komt altijd netjes bij jou terecht; fysiek (post doorsturen) of digitaal (post scannen).

Betaling en postverwerking per land

Wanneer je gebruik maakt van adressen in meerdere landen, dan dien je per land je Postbox in te stellen. Hierdoor kun je er als voorbeeld voor kiezen om de post in Spanje te laten scannen en de post in Nederland te laten doorsturen.

Hieronder vind je de adressen van al onze locaties

Het is belangrijk dat je naast het adres ook jouw Postboxnummer communiceert naar je relaties, zodat zij dit kunnen vermelden in het adres. Wanneer het boxnummer ontbreekt, bestaat het risico dat post bij de verkeerde persoon terecht komt. Tevens kan dit extra kosten met zich mee brengen.

Het boxnummer kan op verschillende manieren worden vermeld in het adres. Kijk hier welke noteringen allemaal juist zijn.

Nederland

Adressen voor ontvangst POST

Locatie Amsterdam:
(Geadresseerde)
Keurenplein 41
UNIT (UW BOXNR)
1069CD Amsterdam
Nederland
Locatie Rotterdam:
(Geadresseerde)
Strevelsweg 700
UNIT 303-(UW BOXNR)
3083AS Rotterdam
Nederland
Locatie Leidschendam:
(Geadresseerde)
Gr. Juliana v Stolberglaan 31
UNIT (UW BOXNR)
2263AB Leidschendam
Nederland
PostNL Postbus:
(Geadresseerde)
Postbus 1000
UNIT (UW BOXNR)
2260BA Leidschendam
Nederland
Nederland

Adres voor ontvangst PAKKETTEN (icm PriParcel)

Locatie Leidschendam:
(Geadresseerde)
Gr. Juliana v Stolberglaan 31
UNIT (UW BOXNR)
2263AB Leidschendam
Nederland
Nederland

Adres voor ontvangst POST

Locatie Barcelona:
(Geadresseerde)
C/ Mina de la Ciudad 91 (Bajos izq)
UNIT (UW BOXNR)
08042 Barcelona
Spain
Nederland

Adres voor ontvangst PAKKETTEN (icm PriParcel)

Locatie Barcelona:
(Geadresseerde)
C/ Mina de la Ciudad 91 (Bajos izq)
UNIT (UW BOXNR)
08042 Barcelona
Spain
  • Het is belangrijk dat je het boxnummer communiceert en laat vermelden in het adres door de afzender. Het ontbreken van het boxnummer kan extra kosten met zich mee brengen.

  • Het boxnummer kan op verschillende manieren worden vermeld. Kijk voor meer informatie hier.

Vragen en antwoorden m.b.t. de PriPost locaties

Kan ik zelf een locatie kiezen voor mijn Postbox?2019-07-13T12:28:34+01:00

PriPost heeft op dit moment vestigingen in Amsterdam, Rotterdam  Leidschendam en Barcelona. Omdat wij de post verwerken (doorsturen, scannen, bewaren) hoef je de post niet zelf op te halen, waardoor de locatie van ondergeschikt belang is. Meer informatie over de locaties van PriPost kun je vinden op deze pagina. Je kunt met jouw Postboxnummer post ontvangen op alle verschillende PriPost adressen.

Kan ik elke vestiging gebruiken om post en/of pakketten te ontvangen?2019-04-14T19:33:32+01:00

Ja, je kunt elke vestiging gebruiken om post te ontvangen. Omdat pakketten centraal worden verwerkt vanuit de locatie Leidschendam, heeft het onze voorkeur (en wordt sterk aanbevolen) om de locatie Leidschendam als pakketadres te gebruiken. Op de andere locaties is tijdens kantooruren vrijwel altijd een medewerker aanwezig om pakketten te ontvangen. Onze ervaringen met de verschillende pakketbezorgers op deze locaties is echter niet erg positief. Soms komen pakketten niet aan, of worden deze aan buren afgegeven of retour gestuurd. Dit gebeurt zonder dat wij hiervan op de hoogte worden gesteld en wij wel aanwezig zijn om pakketten in ontvangst te nemen. Helaas hebben wij hier geen controle op. Op de locatie in Leidschendam zijn onze ervaringen wel goed en kunnen we jou de beste service bieden.