PriPost: goedkoop alternatief voor Tribes

Tribes opzeggen, omdat je er de laatste tijd toch weinig gebruik van maakt? Je kiest er zelf waar je wilt werken, al betaal je daar ook een behoorlijke prijs voor.

Dat is zonde als je er weinig gebruik van maakt, of niet meer kunt maken. Of als je er een zakelijk adres gebruikt, waardoor je een hoge prijs per maand betaalt. Iets dat goedkoper kan, zoals ook veel andere ZZP-ers juist nu op de kosten letten.

page-co-working

Tribes opzeggen: wat is mijn alternatief?

Wil je straks niet meer thuiswerken, maar zoek je naar een goedkoper alternatief voor Tribes? Je kunt er jouw overeenkomst opzeggen, waarmee je eenvoudig op de kosten let. Mét de mogelijkheid tot een flexplek en co-working, zodat je met andere inspirerende ZZP-ers kunt samenwerken. Net als bij Tribes, maar dan voor een lagere prijs per maand.

Postbox of vestigingsadres: houd je woonadres privé

Benieuwd waar je naartoe kunt als je besluit Tribes op te zeggen? Een Postbox is al beschikbaar voor € 5,95 per maand. Dat betekent dat je jouw woonadres kunt afschermen, voor een beetje meer privacy of om die zakelijk niet rond te hoeven sturen. En kies je voor een vestigingsadres? Vanaf €32,50 per maand heb je bovendien een flexibele plek om te werken.

Tip: vestigingsadres met comfortabele werkplek nodig? Die vind je bij PriOffice.

Voordelig je bedrijf vestigen en werken

Ben je er klaar voor en wil je een Postbox aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.