Regus opzeggen en geld besparen

We krijgen regelmatig vragen van andere ZZP-ers, die zoeken naar een alternatief voor Regus. Ze willen hun overeenkomst daar opzeggen. En zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor goedkopere co-working en een flexplek om te werken. Met een bureau en ook andere ZZP-ers, zonder de hoge kosten die je daarvoor niet meer wilt betalen.

Regus opzeggen: wat is mijn alternatief?

Stel, je wilt Regus opzeggen. Wat is dan het alternatief dat er beschikbaar is? We hebben geen 3.000 locaties in 120 landen, omdat je daar als ZZP-er waarschijnlijk toch geen gebruik van maakt.

In plaats daarvan zorgen we er bij jou in de buurt of in de regio voor dat je op een fijne plek kunt werken. En wil je ook meteen voorkomen dat je jouw klanten en relaties je privéadres moet doorgeven? Dan maak je gebruik van de handige Postbox.

PriPost: goedkoop alternatief voor Regus
PriPost: goedkoop alternatief voor Regus

Postbox of vestigingsadres: houd je woonadres privé

Voor € 5,95 per maand zorg je er met een Postbox voor dat je jouw privéadres ook daadwerkelijk privé kunt houden. Een fijne gedachte voor veel ZZP-ers. En waarmee je jouw post meteen kunt laten scannen, zodat je die voortaan digitaal beschikbaar hebt.

Of gebruik ons vestigingsadres vanaf €34,25 per maand. De goedkoopste keuze voor een flexplek, zodat je Regus kunt opzeggen en je aan het eind van de maand ineens veel minder kosten hoeft te maken.

Vestigingsadres met comfortabele werkplek nodig? Die vind je bij PriOffice