PriPost: goedkoop alternatief voor HNK

Een tijdje klant geweest bij HNK, maar wil je jouw overeenkomst daar opzeggen? Veel ZZP-ers zoeken naar mogelijkheden om op de kosten te besparen. Zonder dat ze hun woonadres openbaar moeten maken, om privé ook daadwerkelijk privé te maken. Met een ander postadres en eventueel een andere plek om te werken.

Maar, hoe pak je dat aan als je geen gebruik meer kunt maken van Het Nieuwe Kantoor (HNK)? Hoe zorg je ervoor dat je elders kunt blijven werken of dat jouw adres niet bekend hoeft te worden bij de klanten met wie je communiceert?

page-co-working

HNK opzeggen: wat is mijn alternatief?

Gelukkig is er een alternatief beschikbaar. Je kunt HNK opzeggen en eenvoudig besparen op de kosten. Zowel met een Postbox als een vestigingsadres, waar je in de beide gevallen een lagere prijs voor betaalt.

Met de mogelijkheden om flexibel te blijven werken, op een fijne plek die daarvoor goed geschikt is. En waar je natuurlijk andere ZZP-ers kunt ontmoeten, zodat het daar niet aan zal ontbreken. Of met alleen een Postbox, zodat je de zakelijke post op een ander adres kunt ontvangen. En kunt laten scannen, zodat je die wel meteen tot je beschikking hebt. We zijn op die manier jouw goedkope alternatief voor HNK.

Postbox of vestigingsadres: houd je woonadres privé

Jouw woonadres privé houden en werken op een flexplek? Maak gebruik van onze oplossingen als alternatief voor HNK. Zodat je jouw overeenkomst daar kunt opzeggen, nu je er wellicht toch eigenlijk nooit meer te vinden bent. Vanaf € 5,95 voor een Postbox, en voor €29,95 per maand als je kiest voor een vestigingsadres.

Tip: vestigingsadres met comfortabele werkplek nodig? Die vind je bij PriOffice.

Voordelig je bedrijf vestigen en werken

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.