Het alternatief voor de postbus bij het Office Center

Met ons alternatief voor jouw postbus bij het Office Center hoef jij voortaan gelukkig de deur niet meer uit om je post op te halen. PriPost biedt namelijk een oplossing waarbij de post fysiek en/of digitaal bij jou terecht komt. Zo bespaar je een hoop tijd én ben je een stuk voordeliger uit. Want onze Postbox heb je al vanaf € 5,95 per maand, plus een klein bedrag voor het scannen of doorsturen van de post.

post scannen

Slim alternatief

Wij zijn jouw slimme postbus alternatief, met een aantal belangrijke voordelen:

 • Post laten scannen
  Voortaan digitaal jouw post bekijken? We kunnen alle post die je ontvangt voor je scannen. We scannen meerdere keren in de week zodat jouw post snel beschikbaar is, waardoor je niets hoeft te missen. Eenvoudig online te bekijken, ook als je (tijdelijk) aan de andere kant van de wereld zit.
 • Zonder reclame
  Geen behoefte aan reclame die je zakelijk ontvangt? We halen de reclame er gratis gewoon voor je uit, door alleen de post te verwerken die er daadwerkelijk toe doet.
 • Verzameld doorsturen
  Wil je jouw post liever fysiek blijven ontvangen? We sturen het naar je door, naar een adres van jouw keuze. Verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten bespaart.
 • Aangetekende post en pakketten
  Ook aangetekende post kunnen we voor je ontvangen in jouw Postbox. En wil je ook pakketten ontvangen? Activeer dan onze dienst PriParcel.

Goedkoop alternatief

In plaats van hoge, jaarlijkse kosten betaal je voor onze Postbox slechts een laag bedrag per maand van € 5,95. En alleen wanneer er post voor je is die wij verwerken, rekenen we daar een klein bedrag extra voor. Zo betaal je alleen voor wat je echt gebruikt en dat is wel zo eerlijk. Vandaag de dag krijgen we immers steeds minder post dus hoge, vaste kosten zijn niet meer van deze tijd.

Flexibel alternatief

Vandaag de dag wonen en werken we flexibel en mensen zijn niet meer gebonden aan één vaste plek. Daarom is het fijn dat je met onze Postbox nooit meer je postadres hoeft te wijzigen, ongeacht waar je woont, werkt of verblijft. Wil je voortaan je post ergens anders ontvangen? Je hoeft alleen ons nog maar te informeren en wij regelen het voor je.

En omdat we ook van vrijheid houden heb je bij ons geen lange termijn contracten. Met een opzegtermijn van slechts 1 kalendermaand ben je vrij om te gaan wanneer je wilt en zit je er nooit onnodig lang aan vast.

Betaling Postbox

Het betere alternatief voor de postbus bij het Office Center

Dus wees gerust, je hoeft niet nóg langer in de auto te zitten om je post op te halen bij een postbus locatie die nóg verder weg is… Sluit je aan bij de duizenden klanten uit meer dan 88 landen van de wereld die al jaren gebruik maken van de Postbox. Vele kleine en grote ondernemers maar zeker ook heel veel particulieren zijn je voorgegaan en genieten van de praktische voordelen die de Postbox biedt.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.