postadres postbus postverwerker
Postbus alternatief2022-04-06T11:39:40+02:00

Het alternatief voor de postbus

Met ons alternatief voor de postbus kun je de post laten scannen en digitaal bekijken in jouw beveiligd klantenportaal (PriPortal). Zo weet je precies wat er binnenkomt, terwijl je zakelijk of particulier gebruik maakt van onze goedkope postbus. Zonder hoge kosten, omdat je bovenop het maandbedrag een klein bedrag betaalt per scan die we voor je doen.

Goed en goedkoop alternatief

We zijn jouw goedkope postbus alternatief, natuurlijk op basis van duidelijke tarieven. Om te starten, om er maandelijks gebruik van te maken en voor de eventuele scans die we doen. Of om de post naar je door te sturen, zodat je die van ons gewoon op je privé- of zakelijke adres ontvangt.

We zijn jouw goedkope postbus, met een aantal belangrijke voordelen:

 • Post laten scannen
  Voortaan digitaal jouw post bekijken? We kunnen alle post die je ontvangt voor je scannen. We scannen meerdere keren in de week zodat jouw post snel beschikbaar is, waardoor je niets hoeft te missen. Eenvoudig online te bekijken, ook als je (tijdelijk) aan de andere kant van de wereld zit.
 • Zonder reclame
  Geen behoefte aan reclame, die je privé of zakelijk ontvangt? We halen de reclame er gratis gewoon voor je uit, door alleen de post te verwerken die er daadwerkelijk toe doet.
 • Verzameld doorsturen
  Wil je jouw post fysiek blijven ontvangen? We sturen het naar je door, naar een adres van jouw keuze. Verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten bespaart.
 • Pakketten en aangetekende post
  In tegenstelling tot een postbus, ontvangen we ook pakketten en aangetekende post in jouw Postbox. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het PriPortal.
Postbox aanvragen
postbus alternatief
zakelijke post ontvangen
postbus alternatief

Postbus alternatief: goed en goedkoop

Jouw postbus alternatief is goed en goedkoop. Bijvoorbeeld om zakelijk een Postbox te huren of om daar privé gebruik van te maken. Met de mogelijkheid om jouw post te laten scannen en/of door te sturen, waarmee we ervoor zorgen dat jij geen belangrijke berichten hoeft te missen.

Standaard voor scherpe tarieven, om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. Als je privé en zakelijk wilt scheiden, als je reist over de wereld of als je liever niet hebt dat iedereen jouw privéadres kent. Wat de reden ook is, we staan bij PriPost voor je klaar en voorkomen dat je gebruik moet maken van een dure postbus.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postbox aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Ga naar de bovenkant