VOORDELIGER EN PRAKTISCHER
VOORDELIGER EN PRAKTISCHER

Postbus alternatief: goed en goedkoop

Postbus alternatief gezocht? Het kan goed en goedkoper. Vanaf € 5,00 per maand, met onze Postbox. Om jouw post op een ander adres te ontvangen. Zakelijk of privé, zodat je jouw privéadres niet aan iedereen door hoeft te geven. Of als je veel in het buitenland zit, waardoor je de post niet zelf kunt openen.

Met ons alternatief voor de postbus kun je de post laten scannen. En digitaal bekijken in jouw klantenportaal (PriPortal). Zodat je precies weet wat er binnenkomt, terwijl je zakelijk of particulier gebruik maakt van onze goedkope postbus. Zonder hoge kosten, omdat je bovenop het maandbedrag een klein bedrag betaalt per scan die we voor je doen.

Post scannen

Goedkoop alternatief

We zijn jouw goedkope postbus alternatief, natuurlijk op basis van duidelijke tarieven. Om te starten, om er maandelijks gebruik van te maken en voor de eventuele scans die we doen. Of om de post naar je door te sturen, zodat je die van ons gewoon op je privé- of zakelijke adres ontvangt.

We zijn jouw goedkope postbus, met een aantal belangrijke voordelen:

 • Post laten scannen
  Voortaan digitaal jouw post bekijken? We kunnen alle post die je ontvangt meteen bij binnenkomst voor je scannen. Gewoon dezelfde dag beschikbaar, zodat je niets hoeft te missen. Online te bekijken, ook als je (tijdelijk) aan de andere kant van de wereld zit.
 • Zonder reclame
  Geen behoefte aan reclame, die je privé of zakelijk ontvangt? We halen de reclame er gratis gewoon voor je uit, door alleen de post te verwerken die er daadwerkelijk toe doet.
 • Verzameld doorsturen
  Wil je jouw post fysiek blijven ontvangen? We sturen het naar je door, naar een adres van jouw keuze. Verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten bespaart.
 • Pakketten en aangetekende post
  In tegenstelling tot een postbus, ontvangen we ook pakketten en aangetekende post in jouw Postbox. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het PriPortal.

Postbus alternatief: goed en goedkoop

Jouw postbus alternatief is goed en goedkoop. Bijvoorbeeld om zakelijk een Postbox te huren of om daar privé gebruik van te maken. Met de mogelijkheid om jouw post te laten scannen en/of door te sturen, waarmee we ervoor zorgen dat jij geen belangrijke berichten hoeft te missen.

Standaard voor scherpe tarieven, om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. Als je privé en zakelijk wilt scheiden, als je reist over de wereld of als je liever niet hebt dat iedereen jouw privéadres kent. Wat de reden ook is, we staan bij PriPost voor je klaar en voorkomen dat je gebruik moet maken van een dure postbus.

Overal je post digitaal ontvangen

Ben je er klaar voor en wil je het postbus alternatief aanvragen?

In een paar minuten geregeld!

Wil je ons eerst nog wat vragen?

We helpen je graag verder!