EEN ZAKELIJK ADRES VOOR DE KVK
EEN ZAKELIJK ADRES VOOR DE KVK

Zakelijk adres voor de KvK

Zakelijk adres voor de KvK gezocht? Het gaat om jouw vestigingsadres, dat je gebruikt om jouw onderneming in te schrijven in het Handelsregister. Als je een kantoor of andere locatie hebt, gebruik je natuurlijk dat adres. En ben je ZZP’er en werk je (veel) vanuit huis? Dan gebruik je standaard jouw thuisadres.

Als je het niet prettig vindt om jouw zakelijke post thuis te ontvangen kun je kiezen voor een ander postadres voor de KvK. Je gebruikt onze Postbox, waarmee we jouw post voor je ontvangen. En die kunnen scannen of doorsturen, afhankelijk van de verwerking die jij wilt.

Wil je ook het zakelijk adres wijzigen, dus het adres waarmee je staat ingeschreven in het Handelsregister? Je kunt bij ons een zakelijk adres huren, omdat we netjes voldoen aan de voorwaarden die de Kamer van Koophandel daaraan stelt.

Zakelijk adres huren

Wil je een zakelijk adres huren en ben je benieuwd hoe dat werkt? Anders dan bij een zakelijk postadres voor de KvK zitten hier een paar voorwaarden aan. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat het gaat om een fysieke locatie en dat je er de mogelijkheid hebt om te kunnen werken.

Een zakelijk adres voor de KvK kun je huren bij PriOffice. We beschikken over locaties in bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam, waar je terecht kunt voor een fijne werkplek. Dat betekent bovendien dat je dit kunt gebruiken als een zakelijk adres.

Let op: kies je voor een zakelijk adres voor de KvK? Dit gaat een stap verder dan jouw postadres zakelijk aan te passen of een ander postadres voor bedrijven te nemen. Je kiest er in plaats daarvan voor om daadwerkelijk je vestigingsadres te wijzigen.

page-zakelijke-post

Zakelijk adres voor de KvK

Wil je niet met jouw privéadres in het Handelsregister staan? Of is het niet toegestaan om bij je thuis een bedrijf te vestigen, waardoor je op zoek bent naar een alternatief? In dat geval kun je gebruik maken van onze adressen in onder andere Rotterdam of Amsterdam.

Je zorgt op die manier voor een zakelijk adres voor de KvK, waarmee je netjes voldoet aan de richtlijnen die er gelden. Omdat je er kunt werken als je dat wilt. En natuurlijk kunt vergaderen als dat nodig is, omdat je er gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten die er aanwezig zijn. Als volwaardig zakelijk adres, waarmee je bovendien voorkomt dat je klanten waarmee je afspreekt thuis moet ontvangen.

Ben je er klaar voor en wil je een zakelijk adres voor de KvK aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.