inkomende post digitaliseren2022-02-16T20:38:39+01:00

Inkomende post digitaliseren

Jouw inkomende post digitaliseren? Handig als je de post liever niet meer op papier wilt ontvangen en er toch snel naar wilt kunnen kijken. Eenvoudig in jouw online digitale postbus. Door in te loggen met je eigen account, waarna je meteen de post te zien krijgt die je (zakelijk) hebt ontvangen.

We helpen je de post te digitaliseren, door die in te scannen zodra we de post in jouw Postbox ontvangen. Dat betekent dat de post voor jou snel beschikbaar is, zodat je er online naar kunt kijken, waardoor je gewoon op de hoogte blijft van brieven en andere poststukken.

post scannen

Post digitaliseren: zonder reclame

Zonder de reclame natuurlijk, omdat we de post digitaliseren en de reclame(folders) er meteen voor je uitfilteren. Zodat je daar geen omkijken naar hebt en je in plaats daarvan alleen aandacht hoeft te schenken aan wat echt belangrijk is.

Bovendien bepaal je zelf hoe we omgaan met jouw post. Door bijvoorbeeld eerst alleen de envelop te scannen of direct de post te openen en de inhoud online beschikbaar te maken. Zelfs bij aangetekende post, die we voor je kunnen ontvangen en zullen verwerken op de manier die jij wilt.

We zijn jouw specialist om de inkomende post te digitaliseren, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt of veel omkijken naar hebt. In plaats daarvan doen we dit zoveel mogelijk op de achtergrond, waardoor jij er vanuit kunt gaan dat dit in orde komt. En je de post kunt bekijken wanneer je wilt, gewoon door digitaal in te loggen.

Inkomende post digitaliseren: vanaf € 5,95 per maand

Zoek je een post scanner of wil je jouw inkomende post laten digitaliseren? We doen dat voor bedrijven en voor particulieren, waardoor we ook jou er goed mee van dienst kunnen zijn.

Je kunt al voor € 5,95 per maand gebruik maken van een Postbox. Dat betekent dat je de post op ons adres kunt laten afleveren, natuurlijk in je eigen box. Wij digitaliseren de post die er binnenkomt, als je ervoor kiest om die te laten scannen. Als alternatief kunnen we de post voor je doorsturen of bewaren, waardoor je altijd zelf bepaalt wat daarmee gebeurt.

Dus wil je jouw post laten digitaliseren, bijvoorbeeld om daar zakelijk gewoon online naar te kunnen kijken? Of als je op reis bent en de post even zelf niet kunt openen? Wat de reden ook is, we zijn je er graag mee van dienst.

Vragen en antwoorden m.b.t. het digitaliseren van post

Wat kost het scannen van post?2020-01-12T00:57:17+01:00

De prijs van een scan is slechts € 0,65. Voor een compleet overzicht kun je kijken op de tarievenpagina. Scannen is de meest gekozen en voordeligste optie en heeft de voorkeur van ruim 70% van onze klanten.

Wat gebeurt er wanneer er een bankpas of pincode voor mij ontvangen wordt?2019-05-13T13:28:45+02:00

PriPost opent geen enveloppen waarvan een vermoeden bestaat dat er een bankpas of creditcard in zit. In dit geval scannen wij de enveloppe en geven jou hiervan bericht. Ook enveloppen met pincodes – met een afwijkend formaat en indeling – worden door ons niet geopend. Ook niet als je ons hier nadrukkelijk om verzoekt. Deze enveloppen sturen wij alleen ongeopend door.

Kan ik reclame uitsluiten van het scannen?2019-05-13T13:30:36+02:00

Bij het instellen van jouw Postbox kun je aangeven of je geadresseerde reclame verwerkt wilt hebben. Indien je dit wenst, scannen wij ook de reclame. Zo niet, dan zullen wij de reclame er gratis voor je uitfilteren en vernietigen.

Kan ik na het scannen de originelen nog toegestuurd krijgen per post?2019-04-28T17:48:57+02:00

Ja, dit is mogelijk. Je bepaalt zelf wat wij met de originele documenten moeten doen na het scannen. Voor de meeste klanten vernietigen wij de post na het scannen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de originelen periodiek doorgestuurd te krijgen.

Kan ik eerst de enveloppe laten scannen voordat hij wordt geopend?2019-04-28T17:47:37+02:00

Ja, dit is zeker mogelijk. Wij kunnen eerst de enveloppe scannen, zodat je per enveloppe kunt aangeven of je deze geopend en gescand, ongeopend doorgestuurd of ongeopend vernietigd wilt hebben.

Ik vind het een raar idee dat post door vreemden wordt geopend2019-05-13T17:48:59+02:00

Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen. Post kan privé informatie bevatten waarvan je niet wilt dat anderen dit zien. PriPost heeft zijn procedures zo ingericht dat post niet gelezen wordt door de medewerkers. Het scannen gebeurt in een geautomatiseerd proces. Zelfs de enveloppen worden in 98% van de gevallen geautomatiseerd geopend.

Daarnaast heeft iedere medewerker verplicht een VOG en wordt scanpost altijd verwerkt door twee medewerkers, zodat er controle is.

Hoe weet PriPost dat iets reclame is?2019-07-14T16:50:41+02:00

Vaak is dat heel duidelijk, bijvoorbeeld een Makro folder. Wanneer wij twijfelen of iets reclame is, sturen we je eerst een omslagscan. Je kunt dan zelf bepalen wat er met de inhoud moet gebeuren. Wij kunnen het scannen, doorsturen of vernietigen. Sortering op reclame vindt plaats voordat de enveloppe is geopend.

Hoe vernietigt PriPost de originele documenten na het scannen?2019-05-13T13:27:46+02:00

Standaard vernietigen wij jouw post volgens de DIN Klasse 4: Zeer vertrouwelijke documenten. Op verzoek is het ook mogelijk de post te vernietigen volgens de DIN Klasse-5: Geheime documenten. Meer informatie over deze normen vind je op nl.wikipedia.org/wiki/Papiervernietiger. Het vernietigen van de originelen na het scannen volgens de standaard methode, is bij scanoptie 1 gratis.

Hoe gaat het scannen van mijn post in z’n werk?2020-01-12T13:04:41+01:00

Je kunt ervoor kiezen dat wij al jouw post openen en scannen, of dat wij eerst de enveloppe scannen zodat je per stuk kunt aangeven of wij deze wel/niet mogen openen. Op de dag van ontvangst wordt de post gescand en als PDF bestand geüpload in het klantenportaal.
Je bepaalt vervolgens ook wat wij moeten doen met de originelen. Je kunt deze alsnog, bijvoorbeeld 1 x per maand, doorgestuurd krijgen of wij kunnen deze zorgvuldig voor je vernietigen (Klasse 4: Zeer vertrouwelijke documenten).

over ons team ron huijers
Ga naar de bovenkant