postadres postbus postverwerker
Digitale postbus2022-03-02T10:54:54+01:00

Digitale postbus

Digitale postbus gezocht? Met onze Postbox kun je voortaan jouw post digitaal ontvangen. Overal ter wereld kun je inloggen om jouw post te bekijken. De post wordt meerdere keren per week gescand en aan de hand van jouw voorkeuren. Met een postadres dat je zakelijk of particulier kunt gebruiken, al voor € 5,95 per maand.

PriPost is jouw post scanner, zodat je voortaan een digitale postbus hebt. Een Postbox, waarmee je jouw postadres nooit meer hoeft te wijzigen. En zodat je jouw post als ondernemer gewoon digitaal bekijkt. Of om particulier in te loggen vanaf de andere kant van de wereld, bijvoorbeeld als je een geweldige wereldreis maakt.

post scannen

Ontvangen, scannen en online bekijken

Je wilt jouw post digitaal ontvangen? Wij zorgen er met jouw digitale postbus voor dat je de post kunt ontvangen, dat we die voor je scannen en dat jij het snel online kunt bekijken. Met onze Postbox profiteer je van de volgende voordelen:

 • Inkomende post digitaliseren
  We zullen jouw inkomende post digitaliseren, op meerdere momenten in de week. Zodat je vanuit het PriPortal eenvoudig jouw post kunt bekijken, zonder dat je daarvoor nog langer naar een postbus hoeft.
 • Snel beschikbaar
  We scannen de post meerdere keren in de week, zodat jij erop kunt rekenen je post vlot digitaal beschikbaar te hebben. En je vanuit jouw digitale postbus dus meteen op de hoogte bent en nooit meer iets hoeft te missen.
 • Scannen of doorsturen
  Laat jouw post scannen of laat het doorsturen naar jouw adres. Zodat je jouw privéadres niet overal hoeft te delen. In voordelige batches met meerdere poststukken, om er bijvoorbeeld ook in het buitenland voordelig gebruik van te maken.

Digitale postbus voor ondernemers en bedrijven

Onze Postbox is de digitale postbus voor ondernemers en bedrijven. Als alternatief voor de traditionele postkamer, omdat er steeds minder post binnenkomt. En tegelijkertijd veel voordeliger en meer efficiënt, omdat je er al voor € 5,95 per maand gebruik van kunt maken.

Voorkom dat je een medewerker moet inzetten om de post te digitaliseren. En houd onder de streep geld over, door het uit handen te geven aan onze specialisten. Die niets anders doen en die de digitale postbus van tal van andere ondernemers bijhouden. Voor maximale efficiëntie.

Tip: de gescande post toewijzen aan afdelingen of specifieke medewerkers? Eenvoudig vanuit het PriPortal, zodat je volledige controle hebt.

Tip: we scannen de post ook voor bijvoorbeeld bewindvoerders en mentoren voor wie we speciale tarieven hanteren. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. 

post-digitaal-ontvangen

In 4 stappen een digitale postbus

Benieuwd hoe het werkt als je gebruik wilt maken van onze digitale postbus?
We zetten het in 4 eenvoudige stappen voor je op een rij:

 1. Vraag jouw Postbox aan
 2. Geef je voorkeuren voor postverwerking op
 3. Informeer je relaties over jouw nieuwe postadres
 4. Ontvang jouw post voortaan digitaal

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. digitaal post ontvangen

Wat kost het scannen van post?2020-01-12T00:57:17+01:00

De prijs van een scan is slechts € 0,65. Voor een compleet overzicht kun je kijken op de tarievenpagina. Scannen is de meest gekozen en voordeligste optie en heeft de voorkeur van ruim 70% van onze klanten.

Wat gebeurt er wanneer er een bankpas of pincode voor mij ontvangen wordt?2019-05-13T13:28:45+02:00

PriPost opent geen enveloppen waarvan een vermoeden bestaat dat er een bankpas of creditcard in zit. In dit geval scannen wij de enveloppe en geven jou hiervan bericht. Ook enveloppen met pincodes – met een afwijkend formaat en indeling – worden door ons niet geopend. Ook niet als je ons hier nadrukkelijk om verzoekt. Deze enveloppen sturen wij alleen ongeopend door.

Kan ik reclame uitsluiten van het scannen?2019-05-13T13:30:36+02:00

Bij het instellen van jouw Postbox kun je aangeven of je geadresseerde reclame verwerkt wilt hebben. Indien je dit wenst, scannen wij ook de reclame. Zo niet, dan zullen wij de reclame er gratis voor je uitfilteren en vernietigen.

Kan ik na het scannen de originelen nog toegestuurd krijgen per post?2019-04-28T17:48:57+02:00

Ja, dit is mogelijk. Je bepaalt zelf wat wij met de originele documenten moeten doen na het scannen. Voor de meeste klanten vernietigen wij de post na het scannen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de originelen periodiek doorgestuurd te krijgen.

Kan ik eerst de enveloppe laten scannen voordat hij wordt geopend?2019-04-28T17:47:37+02:00

Ja, dit is zeker mogelijk. Wij kunnen eerst de enveloppe scannen, zodat je per enveloppe kunt aangeven of je deze geopend en gescand, ongeopend doorgestuurd of ongeopend vernietigd wilt hebben.

Ik vind het een raar idee dat post door vreemden wordt geopend2019-05-13T17:48:59+02:00

Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen. Post kan privé informatie bevatten waarvan je niet wilt dat anderen dit zien. PriPost heeft zijn procedures zo ingericht dat post niet gelezen wordt door de medewerkers. Het scannen gebeurt in een geautomatiseerd proces. Zelfs de enveloppen worden in 98% van de gevallen geautomatiseerd geopend.

Daarnaast heeft iedere medewerker verplicht een VOG en wordt scanpost altijd verwerkt door twee medewerkers, zodat er controle is.

Hoe weet PriPost dat iets reclame is?2019-07-14T16:50:41+02:00

Vaak is dat heel duidelijk, bijvoorbeeld een Makro folder. Wanneer wij twijfelen of iets reclame is, sturen we je eerst een omslagscan. Je kunt dan zelf bepalen wat er met de inhoud moet gebeuren. Wij kunnen het scannen, doorsturen of vernietigen. Sortering op reclame vindt plaats voordat de enveloppe is geopend.

Hoe vernietigt PriPost de originele documenten na het scannen?2019-05-13T13:27:46+02:00

Standaard vernietigen wij jouw post volgens de DIN Klasse 4: Zeer vertrouwelijke documenten. Op verzoek is het ook mogelijk de post te vernietigen volgens de DIN Klasse-5: Geheime documenten. Meer informatie over deze normen vind je op nl.wikipedia.org/wiki/Papiervernietiger. Het vernietigen van de originelen na het scannen volgens de standaard methode, is bij scanoptie 1 gratis.

Hoe gaat het scannen van mijn post in z’n werk?2020-01-12T13:04:41+01:00

Je kunt ervoor kiezen dat wij al jouw post openen en scannen, of dat wij eerst de enveloppe scannen zodat je per stuk kunt aangeven of wij deze wel/niet mogen openen. Op de dag van ontvangst wordt de post gescand en als PDF bestand geüpload in het klantenportaal.
Je bepaalt vervolgens ook wat wij moeten doen met de originelen. Je kunt deze alsnog, bijvoorbeeld 1 x per maand, doorgestuurd krijgen of wij kunnen deze zorgvuldig voor je vernietigen (Klasse 4: Zeer vertrouwelijke documenten).

Ga naar de bovenkant