postadres postbus postverwerker
Bewaarservice Sandd2022-03-02T10:52:04+01:00

Sandd post bewaren

Gelukkig kun je wel gebruik maken van onze post bewaarservice. Met een PriPost Postbox, waarmee je ervoor zorgt dat je gewoon post kunt blijven ontvangen als je bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland verblijft.

Wij ontvangen de post in jouw Postbox, waar we die voor je bewaren of om die meteen aan je door te sturen. En kies je ervoor de post te laten scannen? Dan kun je die gewoon digitaal bekijken, zodat je altijd meteen op de hoogte bent.

postkaart ontvangen

Bewaarservice voor Sandd post

Wil je gebruik maken van onze bewaarservice voor Sandd post? We ontvangen alle post, zowel die van Sandd als van PostNL, FalkPost en alle andere post die je ontvangt. Die je daardoor niet meer hoeft te bewaren op het postkantoor.

Je kunt in plaats daarvan gebruik maken van onze bewaarservice, zowel voor particulieren als zakelijk. Of laat de post doorsturen of scannen, waarmee jij bepaalt hoe we er voor jou mee omgaan.

Je betaalt maar € 5,95 per maand voor jouw Postbox, zodat je op een goedkope manier jouw Sandd post kunt laten bewaren. Samen met de andere post die je ontvangt, die we natuurlijk gewoon in één keer verwerken. En wil je de post laten bewaren? Jij bepaalt hoe lang we dat voor je doen, zodat we het je daarna alsnog toe kunnen sturen. De eerste 30 dagen zijn zelfs helemaal gratis en daarna betaal je een klein bedrag per poststuk per dag.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. post bewaren

Worden er kosten berekend voor het bewaren van post?2020-01-12T00:37:41+01:00

Wanneer je wilt dat we de post langer dan 14 dagen voor je bewaren wordt er een paar cent per poststuk in rekening gebracht. Dit gebeurt in grote kluizen zodat we er zeker van zijn dat jouw post veilig is opgeslagen.

Wat is de maximale termijn om post te bewaren?2019-05-13T12:08:44+02:00

Er is geen maximale termijn. Wij bewaren de post zo kort of lang als je wilt. Op het moment dat wij post voor je ontvangen, sturen wij bericht. Wekelijks sturen we daarna ook een herinnering om te voorkomen dat je de post vergeet en daardoor kosten onnodig oplopen. Zodra je de post wilt ontvangen, kun je dit aangeven via de inbox in het klantenportaal. Op de door jou aangegeven datum sturen we de post dan door naar het postadres.

Mijn instelling is 1 x per maand doorsturen – worden er nu bewaarkosten gerekend?2019-05-13T12:12:12+02:00

Bewaarkosten worden alleen gerekend wanneer je als primaire instelling ‘op afroep doorsturen’ hebt. Dus nee, indien je doorsturen hebt met een bepaalde frequentie, worden er geen bewaarkosten gerekend.

Kan ik mijn instelling van ‘op afroep doorsturen’ wijzigen naar scannen?2019-05-13T13:31:54+02:00

Ja, dat is mogelijk. Het is wel zo dat de post die reeds is ingevoerd alleen doorgestuurd kan worden. Wanneer je de instelling wijzigt van doorsturen naar scannen, gaat dit de volgende dag in en geldt het alleen voor nieuwe post. Meer informatie over de verschillende scan opties kun je hier vinden.

Kan ik bewaarde post ook laten vernietigen of scannen?2019-05-13T12:14:23+02:00

Dit is helaas niet mogelijk. Post in die met een bepaalde instelling is ingevoerd kan tijdens het proces niet worden gewijzigd. We kunnen deze post dus alleen verwerken door het door te sturen. Via de inbox in het klantenportaal kun je een datum opgeven.

Ga naar de bovenkant