postadres postbus postverwerker
Post bewaarservice particulieren2022-03-02T11:01:51+01:00

Post bewaarservice voor particulieren

Post bewaarservice voor particulieren gezocht? Wij bewaren jouw post, omdat je dat bij PostNL niet langer kan laten doen. En bij ons nog wel, terwijl jij bepaalt hoe we dat voor je doen en hoe je er gebruik van wilt maken.

We zijn jouw post bewaarservice, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Met een aantal belangrijke voordelen, net als met de mogelijkheid om jouw post digitaal te ontvangen. Zodat je dit vanuit huis of zelfs vanaf de andere kant van de wereld dezelfde dag online kunt inzien.

Post bewaarservice voor particulieren: jij bepaalt

Benieuwd hoe onze post bewaarservice voor particulieren werkt? Jij bepaalt hoe we dat voor je doen. Bijvoorbeeld door de post te bewaren en deze naar je door te sturen zodra jij weer post kunt ontvangen. Of we kunnen alle post die voor jou binnenkomt gelijk scannen, zodat je deze dezelfde dag nog online kunt bekijken. En wil je de originele post uiteindelijk ook nog doorgestuurd krijgen? Dat is geen probleem. We bewaren de post zo lang als je wilt en sturen deze naar je door zodra jij er aan toe bent. Naar elk adres in binnen- of buitenland.

Uiteraard bepaal je zelf hoe lang je er gebruik van wilt maken en bewaren we de post van PostNL, Sandd, FalkPost en alle andere aanbieders die jouw post bezorgen. Waardoor je nooit meer iets hoeft te missen, zonder dat je daar veel kosten voor moet maken.

Onze Postbox kun je al huren voor € 5,95 per maand. Vervolgens betaal je slechts €0,05 per poststuk per dag dat we voor je bewaren. Op die manier maak je er heel voordelig gebruik van, terwijl je zeker weet dat je nooit meer iets hoeft te missen. Ook als je tijdelijk even geen vast adres hebt, als je reist door het buitenland of als je jouw privéadres gewoon niet overal wilt delen.
postkaart ontvangen

Dankzij onze post bewaarservice voor particulieren, waarmee we er graag voor zorgen dat je een alternatief hebt voor de dienst van PostNL. Die helaas niet meer beschikbaar is, waardoor je daar geen gebruik meer van kunt maken.

Bovendien zorgen we er met onze post bewaarservice voor particulieren voor dat je de post niet zelf hoeft op te halen. Omdat we de post op afroep naar je doorsturen. Of door de post te laten scannen, zodat je daar vanuit ons PriPortal dezelfde dag al naar kunt kijken.

postkaart ontvangen

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. post bewaarservice

Worden er kosten berekend voor het bewaren van post?2020-01-12T00:37:41+01:00

Wanneer je wilt dat we de post langer dan 14 dagen voor je bewaren wordt er een paar cent per poststuk in rekening gebracht. Dit gebeurt in grote kluizen zodat we er zeker van zijn dat jouw post veilig is opgeslagen.

Wat is de maximale termijn om post te bewaren?2019-05-13T12:08:44+02:00

Er is geen maximale termijn. Wij bewaren de post zo kort of lang als je wilt. Op het moment dat wij post voor je ontvangen, sturen wij bericht. Wekelijks sturen we daarna ook een herinnering om te voorkomen dat je de post vergeet en daardoor kosten onnodig oplopen. Zodra je de post wilt ontvangen, kun je dit aangeven via de inbox in het klantenportaal. Op de door jou aangegeven datum sturen we de post dan door naar het postadres.

Mijn instelling is 1 x per maand doorsturen – worden er nu bewaarkosten gerekend?2019-05-13T12:12:12+02:00

Bewaarkosten worden alleen gerekend wanneer je als primaire instelling ‘op afroep doorsturen’ hebt. Dus nee, indien je doorsturen hebt met een bepaalde frequentie, worden er geen bewaarkosten gerekend.

Kan ik mijn instelling van ‘op afroep doorsturen’ wijzigen naar scannen?2019-05-13T13:31:54+02:00

Ja, dat is mogelijk. Het is wel zo dat de post die reeds is ingevoerd alleen doorgestuurd kan worden. Wanneer je de instelling wijzigt van doorsturen naar scannen, gaat dit de volgende dag in en geldt het alleen voor nieuwe post. Meer informatie over de verschillende scan opties kun je hier vinden.

Kan ik bewaarde post ook laten vernietigen of scannen?2019-05-13T12:14:23+02:00

Dit is helaas niet mogelijk. Post in die met een bepaalde instelling is ingevoerd kan tijdens het proces niet worden gewijzigd. We kunnen deze post dus alleen verwerken door het door te sturen. Via de inbox in het klantenportaal kun je een datum opgeven.

Ga naar de bovenkant