Post bewaarservice: zakelijk

De post bewaarservice zakelijk gebruiken? PostNL ondersteunt die mogelijkheid helaas niet meer, waardoor je er daar geen gebruik meer van kunt maken. In plaats daarvan kun je alleen nog kiezen voor een doorzendservice, waardoor je geen post kunt laten bewaren.

Bij PriPost begrijpen we dat je zoekt naar een zakelijke bewaarservice voor je post. Bijvoorbeeld als je dat nu niet kunt ontvangen. En je de post wilt laten bewaren, om die op een later moment alsnog naar je door te laten sturen.

Daarom kun je gebruik maken van onze post bewaarservice, zowel zakelijk als particulier. Met de mogelijkheid om jouw post te laten bewaren en later door te laten sturen. Gewoon op afroep, als alternatief voor het scannen van jouw post.

Algemene voorwaarden

Bewaren en doorsturen op afroep

Jouw post bewaren en zakelijk op een later moment laten doorsturen? We sturen jouw post door op afroep. Dat betekent dat we het bewaren, in de periode dat je het nog niet wilt ontvangen. Bijvoorbeeld als je weinig post ontvangt en je daar verder geen omkijken naar wilt hebben.

We verzamelen de post en bewaren die voor je. Zodra je eraan toe bent sturen we het naar je op. Netjes in één envelop of in één pakket, zodat je daar niet te veel kosten voor maakt.

Je kunt onze post bewaarservice zakelijk gebruiken op de manier die je wilt. Zelfs als je weinig post ontvangt en er toch zeker van wilt zijn dat je die uiteindelijk niet zal missen. Of als je juist heel veel post ontvangt, om dat op een later moment verzameld te ontvangen. Zowel in Nederland als in het buitenland, omdat we naast nationaal natuurlijk ook internationaal kunnen doorsturen.

Post bewaarservice: zakelijk bij PriPost

Zoek je een post bewaarservice? We zijn je zakelijk graag van dienst, al bieden we ook mogelijkheden voor particulieren. Zodat je jouw post niet meer hoeft te laten bewaren op het postkantoor. En je in plaats daarvan gebruik kunt maken van onze goedkopere Postbox.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

over ons luigino

Vragen en antwoorden m.b.t. de post bewaarservice

over ons luigino