Bewindvoerder worden2022-03-02T11:47:03+01:00

Bewindvoerder worden

Bewindvoerder worden doe je niet zomaar, daar komt heel wat bij kijken. Er zijn diverse opleidingen, cursussen en zelfs franchise organisaties waarbij je je aan kunt sluiten. Ook zijn er meerdere software pakketten die jou kunnen ondersteunen in het werk als bewindvoerder.

Een onderwerp dat echter vaak vergeten wordt, is postverwerking. En dat is vreemd, want daar kan ongelooflijk veel tijd in gaan zitten. Je ontvangt immers alle post van al jouw cliënten en dat kan behoorlijk oplopen! Als je bewindvoerder wilt worden is dit dus zeker een onderwerp waar je ook goed over na wilt denken.

Bewindvoerder worden betekent efficiënt werken

Een veel gehoorde reden om bewindvoerder te worden is om andere mensen te helpen. Je kunt veel voldoening halen uit het werk door mensen uit de schulden te helpen en hen financieel weer op de rit te brengen. Bij het werk van bewindvoerder komen echter ook een hoop administratieve taken kijken. Hoe efficiënter je dat werk organiseert, hoe meer tijd je over houdt voor het daadwerkelijk helpen van cliënten.

Door de administratieve taken goed te organiseren en te automatiseren, houd je meer grip op je werk als bewindvoerder. En, niet geheel onbelangrijk, je bespaart tijd! Hierdoor kun je meer cliënten helpen én een hoger inkomen opbouwen. En dat is toch waarom je bewindvoerder wilt worden?

zakelijke post ontvangen

Digitaliseren

Door de werkprocessen zoveel mogelijk te digitaliseren, werk je veel efficiënter. Dus weg met die ouderwetse ordners en maak zoveel mogelijk gebruik van moderne, gebruiksvriendelijke software die het werk voor jou makkelijker maakt. Naast het voordeel van tijd besparen, is het ook veiliger om digitaal te werken én je bent locatie onafhankelijk. Of je nu op kantoor bent of bij een cliënt, je hebt altijd de beschikking over alle benodigde informatie.

Post digitaliseren

Het verwerken van de post van jouw cliënten kan zoals gezegd veel tijd in beslag nemen. Daarom is het heel slim de postverwerking te digitaliseren, gelijk vanaf het moment dat je bewindvoerder wordt. Want wees eerlijk, zit jij erop te wachten om alle enveloppen uit te zoeken, te openen, te scannen en/of te archiveren? Zou het niet veel fijner zijn om alle post gelijk digitaal aangeleverd te krijgen?

Door de post te laten digitaliseren bespaar jij ontzettend veel tijd. Je houdt een heerlijk opgeruimd bureau, want de documenten worden gelijk digitaal aangeleverd. En met de moderne software kun je de documenten automatisch toewijzen aan de juiste cliënt.

Bewindvoerder worden vanuit huis

Verreweg de meeste bewindvoerders werken als ZZP’er vanuit huis. Dat is natuurlijk heel prettig, omdat je daarmee bespaart op de kosten van een duur kantoor. Bewindvoerder worden vanuit huis heeft echter ook een nadeel: jouw huisadres is namelijk ook jouw zakelijke adres geworden. En helaas kleven hier risico’s aan, omdat al jouw cliënten dan weten waar je woont.

Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen. Door je post te laten digitaliseren, oftewel uit te besteden, heb je automatisch ook een alternatief postadres. Dat postadres kun je gebruiken op jouw website en briefpapier, waarmee je jouw huisadres afschermt en dus privé houdt.

post scannen

PriPost biedt een zakelijk postadres en digitale postverwerking voor bewindvoerders

PriPost bestaat ruim 10 jaar en is gespecialiseerd in postverwerking voor bewindvoerders. Wij bieden een alternatief postadres waar we alle post van jouw cliënten kunnen ontvangen. Zodra er post binnenkomt, wordt deze direct gescand, zodat jij alles dezelfde dag digitaal kunt bekijken.

Door onze jarenlange ervaring in postverwerking voor bewindvoerders, weten we welke zaken voor jou belangrijk zijn. Onze processen en systemen zijn daar specifiek voor ingericht en we hebben zelfs speciale tarieven voor bewindvoerders. Voor een paar euro per client per maand ben je al klaar!

Dus wil je bewindvoerder worden en de postverwerking slim en voordelig uitbesteden? Kijk dan op deze speciale pagina voor bewindvoerders. Hier lees je ook ervaringen van andere bewindvoerders die al jaren klant bij ons zijn!

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. een zakelijk postadres

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2020-08-27T16:52:07+02:00

Jouw postadres krijg je op een van onze locaties in Nederland of het buitenland. Ontdek online hoe jouw postadres notering eruit komt te zien. Het gaat bijvoorbeeld om:

Jouw naam
Keurenplein 41 Unit <letter en nummer>
1069 CD Amsterdam

Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2020-08-27T15:38:01+02:00

Bij PriPost houden we de kosten laag en maken we het je tegelijkertijd gemakkelijk. Omdat je nooit meer de deur uit hoeft om de post op te halen. En met de mogelijkheid om digitaal en online je post te lezen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.
Bovendien zijn we professioneel en goed georganiseerd, om je de beste service te kunnen bieden. Jouw (particuliere) post is bij ons in goede handen. Zodat je kunt vertrouwen op een postadres voor particulieren, waar je voortaan jouw fysieke post kunt ontvangen.

Mijn bedrijf is gevestigd in het buitenland. Kan ik dan toch een Postbox openen?2022-11-11T13:16:12+01:00

PriPost is voor iedereen die een postadres nodig heeft in Nederland, ongeacht waar je woonachtig bent of waar jouw bedrijf gevestigd is. Wij sturen jouw post door naar jouw adres in binnen- of buitenland. Ook kunnen wij de post voor je scannen en digitaal naar je verzenden. Een andere optie is dat wij de post voor je bewaren en op afroep doorsturen.

Kan PriPost de volledige postkamerfunctie van mijn bedrijf overnemen?2019-07-14T22:56:43+02:00

In deze tijd, waarin steeds minder post wordt verstuurd, is het in de meeste gevallen goedkoper de postkamer uit te besteden. PriPost heeft hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis. Neem contact op met onze salesmanager voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Kan ik mijn post naar een ander land laten doorsturen?2019-07-14T22:55:27+02:00

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen jouw post overal naar doorsturen, ongeacht welk land je verblijft.

Kan ik het Postbox kantooradres ook gebruiken op mijn website?2022-11-17T12:01:10+01:00

Je kunt zowel het postbusadres als het fysieke kantooradres gebruiken op jouw website. Veel ondernemers gebruiken het kantooradres op hun website of drukwerk om zo privé en zaken te scheiden.

Waar veel ondernemers niet van op de hoogte zijn, is dat je als bedrijf de wettelijke verplichting hebt (zeker met een webshop) om een fysiek adres op de website te vermelden.

Met een huurovereenkomst afgegeven door ons zusterbedrijf PriOffice, is het ook mogelijk om het kantooradres als vestigingsadres voor de KvK te gebruiken. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Hieronder een afbeelding zoals google maps streetview de locatie in Amsterdam toont. (Wij zijn gevestigd in het middenblok)

Keurenplein Amsterdam op Google Maps - Streetview

Is het belangrijk dat de plaats waar mijn bedrijf gevestigd is, hetzelfde is als de plaats van mijn postadres?2019-07-14T22:57:00+02:00

Het blijft een persoonlijke keuze, maar vandaag de dag leert de praktijk dat dit niet meer belangrijk is. Door het toenemende gebruik van het internet weet iedereen dat webshops vanuit de huiskamer kunnen ontstaan of dat men op wisselende locaties werkzaam is. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van onze service en communiceren naar hun relaties dat de post door een extern bedrijf (PriPost) professioneel wordt verwerkt.

Ik ontvang bijna geen post, waarom dan een Postbox?2019-07-14T22:56:07+02:00

Juist omdat er steeds minder fysieke post komt, is het verstandig dit professioneel uit te besteden aan een externe partij. Dit scheelt je namelijk in de kosten en in tijd! Een traditionele postbus van PostNL kost al snel honderden euro’s per jaar en daarbij komt nog de tijd die je iedere keer kwijt bent om naar de postbus te rijden (om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen post is of een reclame folder). PriPost biedt een moderne en flexibele oplossing waarbij je de kosten in de hand houdt, een zakelijke uitstraling hebt en privé en zaken gescheiden zijn.

Ik heb meerdere bedrijven. Kan ik ook meerdere Postboxen aanvragen?2019-12-30T22:54:51+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk, maar niet altijd noodzakelijk. Je kunt namelijk meerdere geadresseerden (bedrijven en namen van personen) opgeven per Postbox. Standaard zijn er in de maandelijkse vaste kosten vier geadresseerden inbegrepen. Vanaf de vijfde wordt € 1,00 excl BTW per week per geadresseerde berekend. Wanneer je de post wilt scheiden, dan kun je meerdere Postboxen gebruiken.

Hoelang is de minimale contractduur?2020-06-03T10:42:25+02:00

Je kunt je Postbox op ieder moment opzeggen. Zodra we je opzegging hebben ontvangen, wordt de overeenkomst beëindigd met een opzegtermijn van één volledige kalendermaand na afloop van de lopende maand. In deze periode verwerken we nog gewoon de post die voor jou binnenkomt. In geval we daarna nog post voor jou ontvangen, sturen we deze retour afzender. Het eventuele resterende saldo in je depot wordt aan het einde van de opzegtermijn teruggestort op je bankrekening of creditcard, via de service payment providor .

Hoe zeg je op?

Opzeggen kan eenvoudig via het online platform (PriPortal). Nadat je bent ingelogd ga je naar PriPost en klik je op Mijn Postboxen. Klik naast de Postbox die je wilt beëindigen op ‘Opzeggen’ en vul de gevraagde info in.

Let op: zorg ervoor dat je al jouw relaties eerst hebt ingelicht dat jouw postadres gaat wijzigen. In geval er na de opzegtermijn nog post voor je binnenkomt, kunnen wij deze niet meer verwerken en sturen wij deze retour afzender.

Later toch je Postbox weer gebruiken?

Het is ook mogelijk om je Postbox voor een langere periode te deactiveren. De Postbox blijft gekoppeld aan je account en je kunt deze altijd weer reactiveren in het PriPortal. Je kunt dan opnieuw een storting doen in je depot en je betaalt in dat geval ook de eenmalige administratiekosten.

Ga naar de bovenkant