postadres postbus postverwerker
Aangetekende post naar postbus2022-03-02T10:50:53+01:00

Geen aantekende post in een postbus

Aangetekende post in een postbus? Het is niet mogelijk, omdat er niemand aanwezig is om voor de ontvangst te tekenen. De postbode kan niet anders dan een briefje in de bus doen, om het poststuk vervolgens mee te nemen en naar het postkantoor of afhaalpunt te brengen.

Zodra je naar de postbus gaat om de post op te halen kom je het briefje tegen, waarop je ziet wanneer de aangetekende post is bezorgd en waar je het op kunt gaan halen. Soms is dat al enkele dagen of zelfs een week geleden, afhankelijk van hoe vaak je naar de postbus rijdt om die te legen.

Veel ondernemers zijn voorzichtig met aangetekende post naar hun postbus te laten sturen, of besluiten daarvoor toch hun privéadres te gebruiken. Waardoor je die met klanten, leveranciers en andere relaties moet delen, terwijl je zaken en privé misschien liever gescheiden zou houden.

Certified mail

Aangetekende post: geen probleem en geen extra kosten bij PriPost

We begrijpen bij PriPost dat je jouw aangetekende post het liefst gewoon naar de postbus zou laten versturen. Zodat je ook aangetekend kunt laten versturen en dit niet betekent dat je zelf alsnog naar het postkantoor moet.

Bij PriPost zullen we jouw aangetekende post daarom gewoon ontvangen. Zonder dat we daar extra kosten voor berekenen. Het is zelfs mogelijk om de aangetekende post anders te verwerken dat je reguliere post. We kunnen deze namelijk ook aangetekend en direct naar je doorsturen. Je ontvangt daarvan netjes een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer het aan zal komen en je er rekening mee kunt houden. Op deze manier weet je zeker dat je die belangrijke post meteen in kunt zien en erop kunt reageren.

We bieden hiermee een handige oplossing voor het versturen van aangetekende post naar jouw Postbox. In plaats van naar een postbus, waar je niet meer dan een briefje ontvangt dat je het op kunt gaan halen op het postkantoor. Waardoor er onnodig veel extra tijd in zal gaan zitten. Nadat je naar jouw postbus bent gereden, om er vervolgens achter te komen dat je de aangetekende post alsnog niet in kunt zien.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. aangetekende post

Wat is aangetekende post?2019-07-14T16:30:48+02:00

Aangetekende post is post waarvoor voor ontvangst een handtekening geplaatst moet worden. Dit kan post zijn die door PostNL wordt geleverd maar ook aangeboden worden door koeriers van bijvoorbeeld DHL, FedEX of een deurwaarder. Wanneer je dit hebt aangegeven bij de instellingen voor aangetekende post in het klantenportaal wordt post door PriPost aangenomen. Een medewerker zal daar dan voor tekenen. De post wordt vervolgens verwerkt op de manier zoals je dat hebt ingesteld. Zo is het ook mogelijk dat je aangeeft dat je aangetekende post direct doorgestuurd wilt hebben als aangetekende post.

Kan iemand anders tekenen voor aangetekende post die aan mij gericht is?2019-07-14T16:37:43+02:00

Jazeker, dat is geen enkel probleem. Wanneer je dit hebt aangegeven in het klantenportaal is het mogelijk dat iemand van PriPost hiervoor tekent namens de geadresseerde.

Ga naar de bovenkant