postadres postbus postverwerker
Aangetekende post2022-03-16T12:34:15+01:00

Aangetekende post

In het portal geef je heel eenvoudig aan of wij wel of geen aangetekende post voor je mogen mogen aannemen. En verander je van gedachten, dan kun je dit altijd weer aanpassen.

Tip: Voor het aannemen van aangetekende post rekenen we geen extra kosten.

Omdat aangetekende stukken vaak belangrijke en/of dringende informatie bevatten, bieden we de optie deze post apart te behandelen. Je hebt de keuze uit:

  1. Verwerken als reguliere post
  2. Direct doorsturen als aangetekende post
aangetekende post

Optie 1
We behandelen de aangetekende post op dezelfde manier als jouw ‘gewone’ post. Heb je als voorbeeld gekozen voor scannen, dan scannen we ook de aangetekende post.

Optie 2
We sturen de aangetekende post direct naar je door, ook als aangetekende post. Aan het aangetekend doorsturen zijn extra kosten verbonden. Je ontvangt in dat geval ook een track & trace code.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

aangetekende post

Vragen en antwoorden m.b.t. aangetekende post

Wat is aangetekende post?2019-07-14T16:30:48+02:00

Aangetekende post is post waarvoor voor ontvangst een handtekening geplaatst moet worden. Dit kan post zijn die door PostNL wordt geleverd maar ook aangeboden worden door koeriers van bijvoorbeeld DHL, FedEX of een deurwaarder. Wanneer je dit hebt aangegeven bij de instellingen voor aangetekende post in het klantenportaal wordt post door PriPost aangenomen. Een medewerker zal daar dan voor tekenen. De post wordt vervolgens verwerkt op de manier zoals je dat hebt ingesteld. Zo is het ook mogelijk dat je aangeeft dat je aangetekende post direct doorgestuurd wilt hebben als aangetekende post.

Kan iemand anders tekenen voor aangetekende post die aan mij gericht is?2019-07-14T16:37:43+02:00

Jazeker, dat is geen enkel probleem. Wanneer je dit hebt aangegeven in het klantenportaal is het mogelijk dat iemand van PriPost hiervoor tekent namens de geadresseerde.

aangetekende post
Ga naar de bovenkant