postadres postbus postverwerker
Gratis filteren reclame2022-03-16T14:28:50+01:00

Gratis filteren, omdat niemand op reclame zit te wachten

Er zijn maar weinig klanten die blij worden van geadresseerde reclame. Vaak zijn brochures en folders immers ook online te vinden. Om die reden filteren wij reclame er desgewenst gratis voor je uit. In geval we twijfelen of iets reclame is, sturen wij je eerst een scan van de omslag, zodat je op basis daarvan kunt aangeven hoe wij met het poststuk om moeten gaan.

Wil je bepaalde, terugkerende reclame niet meer ontvangen? Dan sturen we deze retour afzender met het verzoek deze in de toekomst niet meer te versturen.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. reclame

Kan ik aangeven geen reclame te willen ontvangen?2019-07-14T16:51:29+02:00

Ja, bij de instellingen kun je aangeven dat je geen geadresseerde reclame wenst te ontvangen. Wij filteren dit er kosteloos voor je uit. Mocht er twijfel bestaan of iets reclame is, dan zullen we dit eerst aan je voorleggen door een scan te maken van de enveloppe. Jouw antwoord daarop slaan we op, zodat we in de toekomst daar zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Hoe weet PriPost dat iets reclame is?2019-07-14T16:50:41+02:00

Vaak is dat heel duidelijk, bijvoorbeeld een Makro folder. Wanneer wij twijfelen of iets reclame is, sturen we je eerst een omslagscan. Je kunt dan zelf bepalen wat er met de inhoud moet gebeuren. Wij kunnen het scannen, doorsturen of vernietigen. Sortering op reclame vindt plaats voordat de enveloppe is geopend.

Ga naar de bovenkant