postadres postbus postverwerker
Demo2023-03-09T17:36:49+01:00

Ontdek de voordelen van PriPost in het demo-portaal

Via ons demo-portaal test je een maand lang de Postbox uit. Gratis en voor niets, gewoon bedoeld voor jou om te ervaren wat de voordelen zijn. Wat kun je onder andere doen in het demo-portaal:

 • Ontvang voorbeelden van gescande post en lees de brieven eenvoudig via de app of in het demo-portaal
 • Ontvang notificaties wanneer er nieuwe post voor je klaar staat
 • Maak ‘slimme mappen’ aan waarmee post gelijk doorgestuurd wordt naar een e-mailadres
 • Download, archiveer of verplaats de documenten in de verschillende mappen
 • Bekijk de diverse instellingen qua postverwerking; doorsturen, scannen, reclame filteren, etc.
 • Ervaar hoe het werkt om je saldo op te waarderen, een factuur te ontvangen en de kosten te monitoren
 • En nog veel meer….

Alles is aan te klikken, alles is gratis, en natuurlijk ontvang je ook een aantal leuke brieven met interessante weetjes…:-)

Maak nu je demo account

Meld je nu aan en test een maand gratis

 • 1

  Vul hiernaast je naam en e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Klik op Account aanmaken.

 • 2

  Je ontvangt een email met een gebruikersnaam

 • 3

  Log in met de ontvangen gebruikersnaam en je wachtwoord

 • 4

  Veiligheid staat voorop! Vul de 2-staps verificatiecode in die je ontvangt per email

 • 5

  Klaar! Maak gebruik van het demo-portaal en test alles een maand lang

Download ook de PriPost app om maximaal alle voordelen te testen, de inlogcodes zijn hetzelfde als van het demo-portaal.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.pripost.app&hl=nl&gl=US

Meerdere diensten

In het demo-portaal zie je niet alleen de post dienst (DemoPost), maar ook demo’s van onze andere diensten. Meerdere diensten zijn namelijk ‘aan’ gezet, zodat jij direct ervaring kunt opdoen met andere slimme oplossingen die worden aangeboden door de PriGroup.

Welke andere Pri-(demo)diensten zie je nog meer:

PriParcel
PriParcel biedt een afleveradres voor pakketten. Pakketten van alle vervoerders en vanuit alle landen worden ontvangen en (geconsolideerd) doorgestuurd naar ieder adres wereldwijd. In het demo-portaal vind je onder andere foto’s van de ontvangen pakketten. Je kunt doorgeven welke pakketten je doorgestuurd wilt hebben en waar naartoe. Daarnaast biedt PriParcel ook een service voor het ontvangen en verwerken van webshop retouren.

PriParcel

PriTelecom
PriTelecom biedt een zeer voordelig VoIP telefoonnummer waarmee je bereikbaar bent op een ‘vast’ telefoonnummer via je mobiel en onze handige app. Je bent op dit nummer bereikbaar én je kunt er voordelig mee bellen. Voor slechts €3,50 per maand heb je al een vast nummer die je kunt gebruiken op je smartphone.

PriTelecom

PriOffice
PriOffice biedt een vestigings- / bezoekadres voor de KvK vanaf slechts € 32,50 per maand én de mogelijkheid voor ondernemers om te werken en/of te vergaderen op onze 12 kantoren in Nederland. Je ontvangt een huurovereenkomst waarmee je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel vestigt op één van onze PriOffice locaties. Let op: deze dienst is alleen aan te vragen wanneer je een zakelijk account hebt en staat om die reden niet aan in het demo-portaal. 

PriOffice

Vragen en antwoorden m.b.t. de Postbox

Wat is een geadresseerde en kan ik er meer opgeven?2019-04-14T20:03:38+02:00

Post in jouw Postbox wordt ontvangen op naam van de geadresseerde. PriPost controleert of de naam hoort bij het Postboxnummer. Dit is van belang om te voorkomen dat bij het sorteerproces post bij een verkeerd persoon terecht komt. Je kunt kosteloos vier extra geadresseerden toevoegen aan jouw lijst met geadresseerden (in totaal dus 5). Vanaf de zesde wordt een klein bedrag in rekening gebracht. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld ook post door ons laten verwerken voor je gezinsleden door hun namen als geadresseerde toe te voegen. Als je anoniem post ontvangt, kun je ook een fictieve naam opgeven. Voor zakelijke klanten kunnen dus ook meerdere bedrijfsnamen worden opgegeven.

Klachtenprocedure2022-04-02T10:52:07+02:00

Het kan altijd gebeuren dat iets niet helemaal loopt zoals gepland. Wij raden je aan om klachten altijd eerst bij ons kenbaar te maken door een email te sturen naar klantenservice@pripost.eu en je situatie toe te lichten. PriPost zal dan proberen de klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Wanneer de klacht niet in onderling overleg opgelost kan worden, kun je het geschil melden bij Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen.

Mocht er dan nog geen oplossing zijn voor het geschil, dan heb jij als Accounthouder de mogelijkheid om je klacht door Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com) te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel PriPost als de Accounthouder stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de Accounthouder betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Kan ik zelf mijn Postboxnummer uitkiezen?2019-05-13T13:22:59+02:00

Aan het begin van het aanvraagproces kies je zelf uit de lijst een letter en een nummer. Deze twee samen vormen jouw unieke Postboxnummer.

Kan ik op een later tijdstip nog wijzigingen aanbrengen in mijn aanvraag?2022-11-11T13:47:30+01:00

Ja, dit is mogelijk. Je kunt jouw instellingen op ieder moment wijzigen via het online klantenportaal. Zo is het wijzigen van bijvoorbeeld de frequentie van doorsturen of het aanpassen van jouw postadres eenvoudig gedaan. Wanneer je de primaire verwerkingsinstelling wijzigt (doorsturen, scannen of bewaren) dan gaat dit de volgende dag in en is dit alleen van toepassing op nieuwe post. Voor post die al was ontvangen, gelden nog de oude instellingen. De naam van de accounthouder  (Postboxhouder) en eventueel de bedrijfsnaam (in geval van een bedrijfsaanvraag) zijn echter niet te wijzigen, omdat daarmee de overeenkomst is aangegaan.

Is PriPost een service van PostNL?2018-10-23T17:44:21+02:00

Nee. PriPost staat volledig los van PostNL of TNT.

Is een Postbox hetzelfde als een postbus?2022-11-11T14:06:33+01:00

Nee, er zitten zelfs behoorlijke verschillen tussen. De twee grootste verschillen zijn de prijs en de manier waarop de post wordt verwerkt. Bij een postbus moet je de post zelf ophalen en bij onze Postbox wordt de post voor je verwerkt, door deze door te sturen en/of te scannen. Dat scheelt dus niet alleen een hoop geld maar ook een hoop tijd. En onze Postbox is daarmee locatie onafhankelijk, want ongeacht waar je woont, werkt of verblijft, je kunt altijd en overal je post inzien. Ook hoef je nooit meer je postadres te wijzigen.

Ik ontvang bijna geen post, waarom dan een Postbox?2019-07-14T22:56:07+02:00

Juist omdat er steeds minder fysieke post komt, is het verstandig dit professioneel uit te besteden aan een externe partij. Dit scheelt je namelijk in de kosten en in tijd! Een traditionele postbus van PostNL kost al snel honderden euro’s per jaar en daarbij komt nog de tijd die je iedere keer kwijt bent om naar de postbus te rijden (om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen post is of een reclame folder). PriPost biedt een moderne en flexibele oplossing waarbij je de kosten in de hand houdt, een zakelijke uitstraling hebt en privé en zaken gescheiden zijn.

Ik kan bij een instantie geen Postboxnummer vermelden. Wat zijn de gevolgen?2019-05-24T08:39:31+02:00

Hoewel zeldzaam, kan het in een enkel geval voorkomen dat het niet mogelijk is (door beperkingen in automatisering bij de betreffende instantie) om extra adresinformatie, zoals een Postboxnummer, te vermelden. De mogelijkheid voor een tweede adresregel ontbreekt dan. Je kunt als alternatief bijvoorbeeld wel het Postboxnummer in de tenaamstelling vermelden, bijv: Jan Jansen (R320). In de praktijk zien we dat dit weinig tot geen problemen oplevert. Mocht het voorkomen dat een boxnummer ontbreekt, dan zal PriPost kijken naar de bedrijfsnaam (of geadresseerde) en ervoor zorgen dat de post alsnog in de juiste Postbox terecht komt.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden om het boxnummer te vermelden, vind je op www.pripost.eu/boxvermelding. Let op! Bij het niet vermelden van het boxnummer worden extra verwerkingskosten per poststuk in rekening gebracht. Deze kosten worden niet berekend wanneer je ons hebt laten weten dat vermelding echt niet mogelijk is en wij dit hebben kunnen controleren. Op dit moment zijn bij ons alleen de verhuisservice van PostNL en Waternet bekend. Heb je nog een instantie gevonden waarbij je tegen hetzelfde probleem aanloopt? Dan vernemen wij dit graag en kunnen wij na controle dit toevoegen aan de lijst.

Ik heb geen email ontvangen met de bevestiging. Wat nu?2019-05-13T13:22:11+02:00

Het kan zijn dat deze niet door de spamfilter is gekomen, dus kijk in de spammap/ongewenste post ter controle. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Hoe vraag ik een Postbox aan?2019-05-13T13:24:39+02:00

De procedure is eenvoudig:

 1. Klik op ‘direct aanvragen’ en kies vervolgens een letter en een nummer, samen vormt dit jouw unieke Postboxnummer
 2. Vul de gevraagde gegevens in en controleer deze
 3. Na jouw akkoord kun je de overeenkomst digitaal ondertekenen

Na de aanvraag kun je jouw nieuwe postadres direct communiceren naar al jouw relaties. Je kunt je Postbox ook direct instellen met jouw persoonlijke voorkeuren voor wat betreft de postverwerking. Dit gaat allemaal heel gemakkelijk via het online klantenportaal.

Hoe noteren mijn relaties mijn postadres?2019-04-14T19:58:04+02:00

Klik hier voor meer informatie over de notering van jouw adres.

Herroepingsrecht2022-09-28T00:29:16+02:00

Het kan gebeuren dat je kort nadat je de aanvraag voor een Postbox hebt gedaan, je toch bedenkt. Dat is geen probleem, want voor consumenten (dus niet voor bedrijven) hanteren wij de wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen. Oftewel; een consument heeft het recht de aanvraag tot 14 dagen na het moment van de aanvraag zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@pripost.eu. Wij zullen vervolgens de eventueel in rekening gebrachte kosten crediteren en het bedrag in je depot terugstorten via onze service payment providor.

Heb ik een klantnummer bij PostNL nodig?2018-11-17T10:34:43+01:00

Nee, PriPost staat helemaal los van PostNL.

Ga naar de bovenkant