Doorloop onderstaande stappen:

 1. Vul hiernaast je naam en e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Klik op Account aanmaken.
 2. Je ontvangt een email met een gebruikersnaam
 3. Log in met de ontvangen gebruikersnaam en je wachtwoord
 4. Klaar! Maak gebruik van het demo-portaal en test alles een maand lang
 5. Download ook de PriPost app om maximaal alle voordelen te testen, de inlogcodes zijn hetzelfde als van het demo-portaal.

Ontdek de voordelen van PriPost in het demo-portaal

Via ons demo-portaal test je een maand lang de Postbox uit. Gratis en voor niets, gewoon bedoeld voor jou om te ervaren wat de voordelen zijn. Wat kun je onder andere doen in het demo-portaal. Alles is aan te klikken, alles is gratis, en natuurlijk ontvang je ook een aantal leuke brieven met interessante weetjes…:-)

Maak nu je demo account

Wat je allemaal kan doen in de demo

 • Ontvang voorbeelden van gescande post en lees de brieven eenvoudig via de app of in het demo-portaal
 • Ontvang notificaties wanneer er nieuwe post voor je klaar staat
 • Maak ‘slimme mappen’ aan waarmee post gelijk doorgestuurd wordt naar een e-mailadres
 • Download, archiveer of verplaats de documenten in de verschillende mappen
 • Bekijk de diverse instellingen qua postverwerking; doorsturen, scannen, reclame filteren, etc.
 • Ervaar hoe het werkt om je saldo op te waarderen, een factuur te ontvangen en de kosten te monitoren
 • En nog veel meer…

Meerdere diensten

In het demo-portaal zie je niet alleen de post dienst (DemoPost), maar ook demo’s van onze andere diensten. Meerdere diensten zijn namelijk ‘aan’ gezet, zodat jij direct ervaring kunt opdoen met andere slimme oplossingen die worden aangeboden door de PriGroup.

Welke andere Pri-(demo)diensten zie je nog meer:

PriParcel

PriParcel biedt een afleveradres voor pakketten. Pakketten van alle vervoerders en vanuit alle landen worden ontvangen en (geconsolideerd) doorgestuurd naar ieder adres wereldwijd. In het demo-portaal vind je onder andere foto’s van de ontvangen pakketten. Je kunt doorgeven welke pakketten je doorgestuurd wilt hebben en waar naartoe. Daarnaast biedt PriParcel ook een service voor het ontvangen en verwerken van webshop retouren.

PriTelecom

PriTelecom biedt een zeer voordelig VoIP telefoonnummer waarmee je bereikbaar bent op een ‘vast’ telefoonnummer via je mobiel en onze handige app. Je bent op dit nummer bereikbaar én je kunt er voordelig mee bellen. Voor slechts €3,50 per maand heb je al een vast nummer die je kunt gebruiken op je smartphone.

PriOffice

PriOffice
PriOffice biedt een vestigings- / bezoekadres voor de KvK vanaf slechts € 32,50 per maand én de mogelijkheid voor ondernemers om te werken en/of te vergaderen op onze 12 kantoren in Nederland. Je ontvangt een huurovereenkomst waarmee je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel vestigt op één van onze PriOffice locaties. Let op: deze dienst is alleen aan te vragen wanneer je een zakelijk account hebt en staat om die reden niet aan in het demo-portaal.