Brief aangetekend laten versturen2023-05-05T12:45:35+02:00

Waarom aangetekend versturen?

Door jouw brief aangetekend te laten versturen weet je zeker dat die aankomt bij de ontvanger. De postbode belt aan bij de ontvanger, om die voor ontvangst te laten tekenen. Zo heb jij bewijs dat je de brief hebt verstuurd en dat die is aangekomen bij de ontvanger.

Dus wil je een brief aangetekend laten versturen? Wij verzorgen de verzending, en doen dat als je wilt aangetekend. Zo voldoe jij aan alle verplichtingen, of heb je gewoon meer zekerheid over de zending.

anoniem postadres
post doorsturen

Hoe werkt het?

Een brief aangetekend laten versturen werkt heel eenvoudig:

  1. PDF van jouw brief uploaden
  2. Adres invullen en versturen inplannen
  3. Kiezen uit reguliere of aangetekende verzending

Wil je een brief versturen en dat aangetekend doen? Op de pagina met tarieven vertellen we je precies wat dat kost.

Goed geregeld: post ontvangen en versturen

We maken het je met jouw postadres graag makkelijk om post te ontvangen en te laten scannen, om door te sturen of om te bewaren. En om post te verzenden, ook als je een brief aangetekend wilt laten versturen.

Dus zoek je een postverwerker? Of ben je ook op zoek naar een vestigingsadres, een plek om te werken en een adres om pakketten te ontvangen? We kunnen je er allemaal mee helpen, samen met onze zusterbedrijven zoals PriOffice en PriParcel.

PriOffice
PriParcel

Brief aangetekend laten versturen

Jij kunt jouw brief aangetekend laten versturen door die in PDF te uploaden. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen er met zekerheid voor dat die aankomt bij de ontvanger.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

over ons team ron huijers

Vragen en antwoorden m.b.t. aangetekende post

Wat is aangetekende post?2019-07-14T16:30:48+02:00

Aangetekende post is post waarvoor voor ontvangst een handtekening geplaatst moet worden. Dit kan post zijn die door PostNL wordt geleverd maar ook aangeboden worden door koeriers van bijvoorbeeld DHL, FedEX of een deurwaarder. Wanneer je dit hebt aangegeven bij de instellingen voor aangetekende post in het klantenportaal wordt post door PriPost aangenomen. Een medewerker zal daar dan voor tekenen. De post wordt vervolgens verwerkt op de manier zoals je dat hebt ingesteld. Zo is het ook mogelijk dat je aangeeft dat je aangetekende post direct doorgestuurd wilt hebben als aangetekende post.

Kan iemand anders tekenen voor aangetekende post die aan mij gericht is?2019-07-14T16:37:43+02:00

Jazeker, dat is geen enkel probleem. Wanneer je dit hebt aangegeven in het klantenportaal is het mogelijk dat iemand van PriPost hiervoor tekent namens de geadresseerde.

over ons team ron huijers
Ga naar de bovenkant