postadres postbus postverwerker
Betaling en facturatie2022-07-25T13:23:58+02:00

We houden graag de kosten laag

Om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden, werken we met een praktisch prepaid betaalsysteem. Je betaalt middels een online portemonnee, dat wij een ‘depot’ noemen. De maandelijkse abonnementskosten van de verschillende afgenomen diensten en dus ook PriPost en de kosten voor het verwerken van jouw post worden met dit depot verrekend. Het enige dat jij hoeft te doen, is zorgen dat er voldoende saldo in het depot staat.

Er is automatisch een drempelbedrag ingesteld dat wordt gebaseerd op het totaal aan kosten uit het verleden en/of de afgenomen diensten. Zodra het saldo onder dit drempelbedrag komt, krijg je een bericht per email (notificatie) met het verzoek om het saldo aan te vullen. Indien nodig wordt de herinnering (een aantal keer) herhaald. In het PriPortal kun je zelf het drempelbedrag verhogen, zodat je eerder een notificatie ontvangt.

kosten

Geld storten in je depot

Stortingen in het depot kunnen worden gedaan via diverse betaalmogelijkheden:

 • Via automatische incasso
  Dit is waar de meeste klanten gebruik van maken omdat je geen zorgen meer hebt over tijdig betalen. Er wordt een bedrag geïncasseerd van jouw bank waarmee het depot wordt aangevuld, zodat de diensten kunnen worden betaald. Dit bedrag kan variëren, afhankelijk van de diensten die je afneemt. Het kan voorkomen dat er meerdere incasso’s plaatsvinden per maand of juist dat er enkele maanden overheen gaan voordat er weer een incasso plaatsvindt. Dat heeft te maken met de kosten die je maakt voor onder andere de postverwerking. Je kunt een automatische incasso eenvoudig aanvragen via het portal bij Mijn account > Financieel.

 • Zelf storten via het portal
  Je kunt ook zelf geld storten in het depot door gebruik te maken van de verschillende betaalmethodes in het PriPortal. Je dient in dit geval wel zelf je saldo in de gaten te houden om te voorkomen dat je account op standby gaat.

 • Ideal (gratis)
 • Bankoverschrijving (gratis)
 • Creditcard *
 • Bancontact *
 • Mister Cash *
 • SOFORT banking *
 • EPS *
 • Giropay *
 • KBC/CBC *
 • Belfius *
 • ING Home Pay *
 • Przelewy24 *

* Aan deze stortingsopties kunnen extra kosten zijn verbonden

Betaling Postbox

Facturatie

In de eerste week van de nieuwe maand ontvang je een gespecificeerde factuur over de maand daarvoor. Hierin tref je een overzicht van de gemaakte kosten die in je depot zijn belast. Tevens staat het resterend depotsaldo vermeld. Deze factuur kun je terugvinden in het PriPortal onder Mijn account – Financieel. De factuur is reeds voldaan via het depot dus is alleen bedoeld voor jouw administratie. Wanneer je tussentijds jouw depotsaldo wilt weten, kun je dit bekijken in het klantenportaal.

Voor klanten met een geldig BTW-nummer buiten Nederland en binnen de EU, kan de BTW worden verlegd. Neem hiervoor contact op met de administratie. Voor bedrijven en particulieren gevestigd of woonachtig buiten de EU kan onder bepaalde voorwaarden gefactureerd worden zonder BTW.

Op zoek naar een factuur van een depot storting?

Stortingen in het depot worden door PriServices niet geboekt als inkomsten, maar als een vordering die jij hebt op ons. Het blijft immers jouw geld en het is door jou ook terug te vorderen. Het is dus feitelijk jouw geld wat je in je eigen online portemonnee (e-wallet of depot) bewaart. Om die reden is het niet mogelijk een factuur te sturen van een storting. Het is alsof je een storting doet van je eigen bankrekening naar je eigen spaarrekening of een PayPal rekening. Hiervan heb je ook geen factuur, want het blijft jouw eigen geld. Elke boekhouder of accountant zal hier overigens feilloos mee om weten te gaan.

zakelijke post ontvangen

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. betaling en facturatie

Wat gebeurt er met mijn overgebleven depotbedrag wanneer ik heb opgezegd?2022-09-28T00:40:53+02:00

Het saldo in je depot is van jou. Wanneer alle diensten in je account zijn beëindigd kun je het depot saldo laten storten op een IBAN bankrekening. Ga hiervoor naar mijn account – financieel. Let op dat de terugstort optie pas zichtbaar is wanneer er geen actieve diensten meer in je account staan.

Kan ik op rekening betalen?2019-04-28T18:14:28+02:00

Aan bedrijven met een hoog volume aan post bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. Het kan zijn dat er een borg wordt gevraagd die dient als garantiestelling. Na afloop van iedere periode ontvang je een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Ook hebben we de mogelijkheid om facturen via automatische incasso af te schrijven. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Hoe betaal ik mijn Postbox?2020-01-12T01:02:47+01:00

PriPost maakt gebruik van een eenvoudig en praktisch betaalsysteem. Je betaalt d.m.v. een online portemonnee, dat wij een ‘depot’ noemen. Bij de aanvraag stort je een bedrag in jouw depot van minimaal € 50,00 middels oa iDeal, Mistercash, Sofort, CreditCard.

Wanneer wij jouw post verwerken, verrekenen wij dat met het geld dat in jouw depot staat. Je ontvangt van tijdig een bericht om het depot aan te vullen. Je kunt jouw depot ook aanvullen door een automatische incasso.

Maandelijks krijg je een gespecificeerde factuur met daarin een duidelijk overzicht van de gemaakte kosten.

De wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen2022-09-28T00:37:35+02:00

Het consumentenrecht voorziet erin dat je tot 14 dagen na je aanvraag zonder opgave van reden kunt annuleren. Je krijgt dan het volledige depotbedrag gecrediteerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde depotbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de annulering terugstorten. Let erop dat het consumentenrecht alleen van toepassing is op particulieren en niet op bedrijven. Heb je een account aangemaakt als bedrijf, stichting of vereniging maak dan gebruik van de reguliere opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Ga naar de bovenkant