Download de PriPost app

Om de app te gebruiken download je deze eenvoudig vanuit:

De inloggegevens voor de app zijn hetzelfde als de inloggegevens van het portal. Je kunt met je reeds bestaande account gegevens dus direct inloggen.

download the PriPost app

Wat kun je in de app

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat je kunt doen in de app. We werken echter continu verder aan de ontwikkeling van de app, dus regelmatig worden er nieuwe features toegevoegd. Zo is het inmiddels ook mogelijk om via de app het saldo van je depot op te waarderen.

De inbox

Hier vind je alle poststukken die voor jou zijn gescand. Zodra er een nieuw poststuk aan de inbox is toegevoegd, ontvang je een push melding op je telefoon. Met 1 druk op de knop kom je direct bij het document.

de inbox van de PriPost app

Opties doorgeven

Afhankelijk van jouw instellingen met betrekking tot de postverwerking, kun je via de app aangeven wat er met de post moet gebeuren. Zo kun je een brief bijvoorbeeld fysiek laten doorsturen of direct laten vernietigen.

Kies een optie in de app

Post lezen en archiveren

Je leest de brief in de app en wanneer het poststuk is afgerond, dan kun je deze archiveren of naar de prullenbak verplaatsen. In de app staan dezelfde mappen als in het portal, zodat je alles overzichtelijk kunt organiseren.

afgeronde brief in de app