Anoniem post ontvangen is mogelijk met PriPost

Een van de belangrijkste redenen om anoniem post te kunnen ontvangen, is om je persoonlijke gegevens en adres af te schermen. In de digitale wereld waarin we vandaag de dag leven, moeten we immers overal maar onze persoonlijke gegevens en adres achterlaten en dat brengt risico’s met zich mee…

Gepubliceerd op 25 juli 2019

Wat zijn de risico’s

Stel je koopt een mooie, dure televisie bij een online winkel. Je vult je adres in en ze komen het pakket netjes bij je bezorgen de volgende dag. Heel handig! Maar stel dat de site van deze winkel niet zo goed beveiligd is en dat er criminelen meekijken en zien wat er bij jou bezorgd wordt… En ze zien ook op sociale media dat jij lekker op vakantie bent en dus voorlopig niet thuis bent… Dit lijkt een scenario dat zelden voorkomt, maar niets minder is waar. Steeds vaker zijn er berichten in het nieuws over ID-fraude, creditcard fraude, phishing, gehackte websites, etc. De gevolgen kunnen heel erg groot zijn. Er zijn helaas een hoop mensen van wie hun leven echt verwoest is door de desastreuze gevolgen van internet fraude.

Anoniem post ontvangenAnoniem postadres

Met een postadres van PriPost creëer je voor jezelf meer anonimiteit. In plaats dat je overal je eigen woonadres achterlaat, kun je voortaan je postadres achterlaten. Zo blijft je woonadres geheim. PriPost ontvangt jouw post en/of pakketten en jij blijft anoniem. Het is zelfs mogelijk om een alias op te geven, oftewel een verzonnen naam. Zolang PriPost maar op de hoogte is van deze naam. Uiteraard zorgen wij er vervolgens voor dat jouw post of pakket bij jou terecht komt. Post kunnen we samengevoegd in een grote envelop doorsturen of scannen, zodat je alles digitaal ontvangt.

PriPost deelt nooit jouw persoonlijke gegevens

Met een postadres van PriPost kun je anoniem post ontvangen, maar voor ons kun je niet anoniem zijn. Om klant te worden bij PriPost dien je namelijk enkele persoonlijke gegevens te verstrekken. Tevens zijn wij wettelijk verplicht om jouw identiteit te controleren. Maar wees gerust, want PriPost zal nooit jouw persoonlijke gegevens delen met derden, tenzij hiervoor een wettelijke verplichting is. Dit is overeenkomstig onze algemene voorwaarden en privacyreglement. Ook is de beveiliging van onze systemen zeer goed op orde en blijven we continu scherp om dit aan te passen aan de laatste ontwikkelingen.

Bekende Nederlanders en risicoberoepen

Inmiddels zijn er steeds meer bekendheden die een postadres hebben bij PriPost. Denk aan (oud) politici, influencers en artiesten. Maar ook mensen die een risicovol beroep uitoefenen kiezen uit veiligheidsoverwegingen voor onze dienstverlening. Bijvoorbeeld advocaten, diplomaten, jeugdzorg begeleiders en ondernemers die zaken en privé willen scheiden. En er zijn steeds meer ‘gewone’ mensen die klant worden. Gewone mensen die niets te verbergen hebben maar wel bescherming willen en een stuk gemak.

Postadres aanvragen